2777
2789
عنوان

تل گرام

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تلگرام اصلی ؟ یعنی کد فعال سازی نمیاد؟

نه ،کد نمیادموبوگرام،ویدیوگرام،تل گرام سه تا شم امتحان کردم

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  
نه ،کد نمیادموبوگرام،ویدیوگرام،تل گرام سه تا شم امتحان کردم

آهان نصب منظورتون با کد فعال سازیشه

من فکر کردم میگید کلا رو گوشی نصب نمیشه..خب تل گرام رو مسدود کردن برا همین کد نمی یاد باید پراکسی نصب کنی

آهان نصب منظورتون با کد فعال سازیشه من فکر کردم میگید کلا رو گوشی نصب نمیشه..خب تل گرام رو مسدود کر ...

نه کدد نمیاد ،پراکسی چطوری باید نصب کنم؟؟ ببخشیدا سوال زیاد میپرسم

از گوگول سرچ کردی؟؟؟

هر چی سرچ کردم پیدا نکردم از همسرم گرفتم

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
برو گوگل پلی بزن teleprox بعد نصبش کن تا بعد باقیشو بهت بگم

سرچ میکنم همونجاهم ص باز نمیشه

اشکال نداره ،ممنونم

[QUOTE=95770342]عزیزم تو فروشگاه پلی سرچ کن..این الان کجاست آخه..عکس مثلث ابی و قرمز روشه[/QUOهر چی بخوام سرچ کنم از این مرور گر استفاده میکنم ،یا کروم

[QUOTE=95770342]عزیزم تو فروشگاه پلی سرچ کن..این الان کجاست آخه..عکس مثلث ابی و قرمز روشه[/QUOهر چی ...

تو خود گوگل پلی برای راحت باز میشه دانلود کنی...راهی بود برات میفرستادمش از گوشیم،،دیگه نمیدونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز