2777
2789

باید چیزی بنویسی مگه؟🤔🤔

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وا من ميخوام ازدواج كنم واسه بيو اينستا😒چي فكر كردي😂😐

😂😂😂 

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

من زدم in rell یعنی بد نوشتم 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

حالا مگه باید چیزی نوشت

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

زندگیِ دو زوج باید اینگونه باشد؛

بعد عمری جان فشان بودن به پای او

شیر مرغ و جان آدم نیز

رفتن و از پشت کوه قاف آوردن برای او

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

حالا حتما باید یک چیزی بنویسی؟؟

تازگیا بیو مثل اون زمانیه که عروس میشدن بلافاصله ابروهاشون رو نخ میکردن موهاهم بلوند مایل به زرد

همونقدر ...😝

ایران✈آلمان                                                   عشقم 💟ماهان💟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز