2777
2789
عنوان

حدود ده نفر خانم بیان یه چالش ده روزه و سازنده برگزار کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمای گل،   باید واقعا مثل یک فرد بالغ متعد بشیم.   بهانه ها رو بشورید برن  . هر کی واقعا می خواد متعهد بشه بگه. من امشب ساعت ۱۰:۳۰پست می زنم : چالش ترک اعتیاد به اینترنت. 

دوستان 

منم مثل شما هستم، نمی تونم بگم اینترنت نمی ایید ، کجا برید که اعتیادتون کم بشه، اما می تونم بگم «وجدانا خودمونو به تعهدمون وفادار نگه داریم » و این که:من خودم تصمیم دارم کتاب بخونم و بیش تر به خونه م برسم. هم چنین پیاده روی روزانه هم احتمالا به برنامه ام اضافه کنم.  

منم‌هستم 

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم
كلادرروزيك ساعت؟اون ساعت١١هم جزي شاعت حساب ميشه؟

از یک ساعت روزانه ام، ده دقیقه اش رو می ذارم برای شب که بیام ببینم چالشمون به کجا رسید و زودی میرم. همون ده دقیقه کفایت می کنه.