2777
2789
وقتی میان خونه ما، تا جیک و پوک مارو در میارن. تازه من خیلی سیاست دارم و زیاد حرف نمی زنم. از این حس ...

شما از اول غریبه بودید باهاشون برای همینه 

برسه روزی که منم تیکر بزنم
وقتی میان خونه ما، تا جیک و پوک مارو در میارن. تازه من خیلی سیاست دارم و زیاد حرف نمی زنم. از این حس ...

والا عروس ما خیلی فضوله خیلی ولی ما هیچوقت باهاش گرم نمی گیریم چون کلا هرچی بشنوه رفته تو دهن مادرش ولی از اونور هم هیچوقت کاری به کارش نداشتیم و فضولی نکردیم اخه ادم از زندگی خودش بیشتر نمیشه که. اما اون همش درحال فضولی. انقدر که خیلی وقتا بدون در زدن میاد تو. خیلی وقتا میره تو اتاق من به یه چیزایی دست میزنه خب من بدم میاد.

اما اون باید با بقیه طوری رفتار کنه که توقع داره باهاش رفتار شه. ما فضولی نمی کنیم اونم نباید فضولی کنه

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده همسر منم ماجرای ازدواج برادرشوهرمو ازمون پنهان میکنن

جالب این جاست که خواهرم برای تحصیل رفته کانادا، انقدر پیگیر اون بودن که چطور رفت و راضیه... من نمی دونستم چرا انقدر علاقه مند شدن

والا عروس ما خیلی فضوله خیلی ولی ما هیچوقت باهاش گرم نمی گیریم چون کلا هرچی بشنوه رفته تو دهن مادرش ...

من خیلی در چهارچوب خاصی باهاشون رفتار می کنم. ولی اینا خیلی سرد هستن

برام مهم نیست چرا به من نگفتن دارن میرن. موضوع اینه که من از طریق همکارم که به نوعی کارای رفتنشون را می کنه شنیدم. و مونده بودم چی بگم و چرا اطلاعی ندارم. گفتم در جریان هستم. کاراشونو می تونی زودتر انجام بده

من خیلی در چهارچوب خاصی باهاشون رفتار می کنم. ولی اینا خیلی سرد هستن

اگه گرم باشن میگیم فضولی اگه سرد باشن میگیم فلان. بخدا زندگیت رو کن ولش کن 

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!

تو هم درباره مهاجرت کانادا خواهرشوهرت مثلاباخنده بگو چرازودترنگفتین ترسیدین ماباهاتون بیایم نه خداروشکرماعادت نداریم‌مزاحم کسی بشیم بلدشم بخند

یااگه درباره مسائل خصوصیتون ازتون سوال میپرسن دوپهلوجواب بدین یامثلا یجور جواب بدین که بفهمه یچیزی دارین قایم میکنین یاحرف تو حرف بیارین کلا بفهمن دارین غریبه فرضشون میکنین وپنهون کاری میکنین یا ازشون بپرسین چطورمگه؟چی شد این سوال پرسیدین معمولا میگن‌هیچی امینجوری تو هم بگوآها همینجوری 

بعدسوالشون بی جواب میمونه وبیشترکنجکاومیشن

منم‌همینکارارومیکنم

مثلا ازم پرسیدن حقوق مامانت تقریباچجوریه گفتم چرااین سوا پرسیدین چطورمگه باقیافه ی خیلی عادی پرسیدم اوناگفتن همینجوری منم گفتم آها پس همینجوری دیگه حرفی نشد لال شدن

یامثلا میپرسه شوارت میخوادفلان کاروبکنهگفتم دقیقامشخص نیست چطور؟یاازخودش بپرسین

ب شوهرمم گفتم بپیچوننش تا این رفتارشونوبذارن کنار

ظاهرا همیشه باید یه طرف ماجرا بلنگه.

اون که بله، ولی جلو همکارم خیلی ضایع شدم. که شوهرت و خواهرش دیگه چه مدلی ان. دو ساله خواهر کارای رفتنشو می کنه ولی هیچی نگفته. کلا یه خواهر و برادرن

مثلا خواهر شوهرم داره مهاجرت می کنه به کانادا، هنوز به ما نگفتن، ما از کسی تصادفی شنیدیم. احتمالا مو ...

خانواده همسرم منم خواهر شوهرم نامزد کرده ۵ ماه بعد ما فهمیدیم تازه یه جا هم هستیم

2790
2778
2791
2779
2792