2777
2789
عنوان

✔🔴🔴➕انرژی مثبت➕🔴🔴✔

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 32 پست

به لطف خـدای مهربون عاشق زندگیم هستم 😍

به لطف خدای مهربون قدم هایم رامحکم  محکم محکم برمیدارم 😍

به لطف خدای مهربون دقیقا میدونم چی میخوام و روی خواسته هام تمرکزی عاااالی دارم  😍

به لطف خدای مهربون نگاهم به لحظات رسیدن به خواسته هامه😍

به لطف خدای مهربون افکارم افکاری عااالی و پر از امیــده😍

به لطف خدای مهربون جمله هام مثبت و پر ازانرژیه 😍

به لطف خدای مهربون امیـدم به درست شدن کارهام بالای بالای بالاست😍

به لطف خدای مهربون مثل همیشـه پیروز پیروز پیروزم 😍

به لطف خدای مهربون حالم عاااالیه عااالی عاااالیه 😍 هورااااا☺️

به لطف خدای مهربون امروز خوشحالی پشت خوشحالی برام میاد😍

به لطف خدای مهربون خبرای خوب پشت خبرای خوب برام میاد😍

به لطف خدای مهربون امروز دروازه های خوشبختی و ثروت به رویم بازه بازه😍

به لطف خدای مهربون امروز شااادشاااد شاااد سرحااال سرحااال سرحااال امیـدوار امیـدوار امیــدوارم 😍☺️

امــروز هم همون جمله ی طلایی و جادویی روی زبونمه خـــدایا شکــــر خــدایا شکـــر🙏🙏❤️❤️😍☺️☺️☺️👼👼✨✨✨✨

اهل كمك ب ديگران

هرچقد انرژی مثبت بدین همون قدر هم انرژی مثبت دریافت میکنین!😍

یکی از بهترین کارایی ک میتونیم بکنیم، دعاهای قشنگ در حق همدیگس!

خدایا اول شکرت واسه تمااااام نعمتایی ک بهمون دادی!❤

خدایا حال دل همه رو ب حق حضرت زهرا (س) ب عالی ترین حال تبدیل کن!🙏🏻❤

خدایا‌هرکسی هر‌حاجتی داره ،‌اونو ب حاجتش برسون!❤🙏🏻

اون گوشه موشه های دعاهاتون ، واسه منم دعا کنین❤🖐🏻

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قربونت😘 الهی آمین ❤😘

پاینده و تندرست باشین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون