2777
2789

الان نصف دخترا عاشق آریا عظیمی نژادن متاهل هم هست😅😅😅مردم خیلی پر رو شدن البته بعضی ها🙈😓

من نمیخوام باب میل کسی باشم خودم رو دوسن دارم و باخودم حال میکنم:)💗چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد👍

منم گزارش زدم براش! 

حالم از این جور زنا بهم میخوره 😡

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تاپیک عاشق مرد متاهل شدم

عه تروکید😂😂 بهتر

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

خودم بشخصه واسه اولین بار گزارش زدم 😑😑😑خجالتم نمیکشه خودم کم حرص میخگرم تو زندگیم اینجام بیام حرص یخورم😑

زندگي رادوباره جاري نموده اي پرشور،زيبا و روان دنياي با تو بودن در اوج هميشه هايم جان ميگيرد
دست گذاشته رو نقطه ضعف خانوما 

آره بابا فقط می خواست پربازدید بشه نمی دونم انگار واسه پست پربازدید جایزه خ تاپی گذاشتن که به خودشون اجازه می دن هرچیزی رو مطرح کنن و قبحش رو بریزن

خدایا خودت مواظب پسرم و دوق