2777
2789

الان نصف دخترا عاشق آریا عظیمی نژادن متاهل هم هست😅😅😅مردم خیلی پر رو شدن البته بعضی ها🙈😓

من نمیخوام باب میل کسی باشم خودم رو دوسن دارم و باخودم حال میکنم:)💗چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد👍

منم گزارش زدم براش! 

حالم از این جور زنا بهم میخوره 😡

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک عاشق مرد متاهل شدم

عه تروکید😂😂 بهتر

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

خودم بشخصه واسه اولین بار گزارش زدم 😑😑😑خجالتم نمیکشه خودم کم حرص میخگرم تو زندگیم اینجام بیام حرص یخورم😑

زندگي رادوباره جاري نموده اي پرشور،زيبا و روان دنياي با تو بودن در اوج هميشه هايم جان ميگيرد
دست گذاشته رو نقطه ضعف خانوما 

آره بابا فقط می خواست پربازدید بشه نمی دونم انگار واسه پست پربازدید جایزه خ تاپی گذاشتن که به خودشون اجازه می دن هرچیزی رو مطرح کنن و قبحش رو بریزن

خدایا خودت مواظب پسرم و دوق