2777
2789

استارتر خداروشکر باهاش رابطه نداشتی پس😨

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خودشم نمیخواسته قبول کنه!

دماغش رو خوکی عمل کرده بود ابرو ورمیدارشت.... ظاهر بیبی طور داشت..... همه اینا برام چندش آور بود ولی انگار بیحس شده بودم نمیدونم چرا قبول کردم باش ازدواج کنم. بعد عقدم ک گنداش رو شدن

دماغش رو خوکی عمل کرده بود ابرو ورمیدارشت.... ظاهر بیبی طور داشت..... همه اینا برام چندش آور بود ولی ...

عزیزم‌ حالا ک‌تاپیک‌زدی‌کامل توضیح بدع نه اینکه تک‌تک‌بپرسیم و شما یک‌کلمه ای جواب بدی راحت بگو تا راحت‌باهات‌همدردی بشه❤

دماغش رو خوکی عمل کرده بود ابرو ورمیدارشت.... ظاهر بیبی طور داشت..... همه اینا برام چندش آور بود ولی ...

شاید ترنس بودہ بندہ خدا

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
عزیزم‌ حالا ک‌تاپیک‌زدی‌کامل توضیح بدع نه اینکه تک‌تک‌بپرسیم و شما یک‌کلمه ای جواب بدی راحت بگو تا ر ...

عزیزم چیو بگم؟ چطور فهمیدم؟ از کاراش شک کردم بعد از اینو اون شنیدم بعد تحقیق کردم فهمیدم اره 

نمیدونم . ب هرحال حق نداشت منو ب بازی بگیره

شاید مجبورش کردن۔ھیچ حسی بھت نداشت؟یا اینکہ ھم بھت حس داشت ھم بہ مردای دیگہ؟

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
شاید مجبورش کردن۔ھیچ حسی بھت نداشت؟یا اینکہ ھم بھت حس داشت ھم بہ مردای دیگہ؟

ب من یکی دو هفته علاقه جنسی داشت بعدش نه.  دوماه عقد بودیم فقط

یه شب خیلی یهو طور گفت حس خفه شدن بهم میدی نمیخوامت ک نمیخوام. و واقعا هم رفتیم تا طلاق‌. تو گیر و دار طلاق شنیدم اینطوری بوده ولی باور نکردم. ولی تازگیا با سند بهم ثابت شد

بهم علاقه نشون نمیداد. 

سنتی بود عقدتون؟پیش‌میاد اما شما حتی‌رابطه هم‌نداشتین‌ی دوماه از زندگیتون گذشته ک اونم فراموش کن.نزار لجن اون‌زندگی تو رو هم‌کثیف کن...اون اشتباه کرد واگذارش‌کن ب خدا 

سنتی بود عقدتون؟پیش‌میاد اما شما حتی‌رابطه هم‌نداشتین‌ی دوماه از زندگیتون گذشته ک اونم فراموش کن.نزا ...

اره سنتی

ناراحتم ک بهم میخندن میگن شوهر نکرده بود زن گرفته بود. 

ب من یکی دو هفته علاقه جنسی داشت بعدش نه.  دوماه عقد بودیم فقط یه شب خیلی یهو طور گفت حس خفه ش ...

خیلی سخت بودہ واست۔از خدا میخوام بھت صبر بدہ و خوشبختت کنہ