عطرانا مدیر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 447 عنوان جنسیت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 70 پست کسایی که جنسیت جنینشون مشخصه.از علایم و ویار حاملگیشون بگن وضربان قلب جنین .ببینیم علایم به جنسیت ربط داره خدایا شکرت .بعد پنج سال انتظار خوشحالم کردی .خدایا خودت سالم نگهش دار 1398/04/10 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nini_moon عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 3472 من نمیدونم نی نیم چیه 😢😢 همه چی دوست دارم هم شوری هم شیرینی هم ترشی ولی شوری بیشتر تا دو هفته پیش خیلی ویار داشتم خیلی چاق نشدم فقط یکم شکم اوردماز قرمه سبزی و چایی متنفرم نی نیم سمت راستمه خیلی گرمایی شدم در حد مرگ گرممه لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7454 من نمیدونم نی نیم چیه 😢😢 همه چی دوست دارم هم شوری هم شیرینی هم ترشی ولی شوری بیشتر ت ... حس میکنم نی نیت پسره خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
nini_moon عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 3472 حس میکنم نی نیت پسره همه میگن اما همه خواب دیدن دختره یعی اقوام دور زنگ میزنن میگن خواب دیدیم دختره لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7454 فردا میرم سونو معلوم میشه چیه ؛) عزیزم رفتی سونو؟ خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7454 اره عزیزم همین الان اومدم بیرون بسلامتی عزیزم.چی شد دخملیه یا گل پسر؟ خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عطرانا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 447 اره عزیزم همین الان اومدم بیرون چی شد نتیجه سونوت دختره یاپسر؟؟؟؟؟؟؟ خدایا شکرت .بعد پنج سال انتظار خوشحالم کردی .خدایا خودت سالم نگهش دار
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7454 پسر عزیزم❤ پس تست جوش شیرین برات درست دراومد ک کف کرد.مبارک باشه عزیزم.همه چی خوب بود؟ خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تنها۷۹ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 پس تست جوش شیرین برات درست دراومد ک کف کرد.مبارک باشه عزیزم.همه چی خوب بود؟ اره چندبار زدم کف کردمرسی عزیزمازه خداروشکر😍
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7454 اره چندبار زدم کف کرد مرسی عزیزم ازه خداروشکر😍 خداروشکر❤ خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین