2777
2789

اینجا یه سایت واسه مشورت و درد دل و راهنمایی 

هر کس ممکنه با تحصیلات بالا و شغل سطح بالا و یه خانواده بالا دچار یه مسایل روزمره مثل مادر شوهر و خواهر و شوهر و خیانت بشه 

آخه کنفراس علمی بین المللی نیست که انقدر راجع به بی محتوا بودنش نظر میدین.

حالا من مثلا بیام اینجا یه سوال علمی راجع به یه مساله تخصصی شغلم بپرسم کسی نظر میده یا اصلا کسی بلده 

کفرم میگیره هی میگن تاپیک بیمحتوا تاپیک بی محتوا 

خواهر من شما که انقدر محتوا برات مهم تاپیک بزن راجع به شکاف لایه ازن راهنمایی بخواه تا محتوای سایت بره بالا

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجورایی راست میگی همه با هر سطحی میتونن دغدغه های یکسان داشته باشن باضافه اینکه سطح نی نی سایت درصد بیشترش متوسط رو به پایینه 

ولی واقعا بعضی تاپیکا هم چرت و الکین معلومه استارترش همینطوری یه چرتی میگه و میره

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان جو غالب سایت فقط مادرشوهر خواهرشوهره...تواین سایت با اینهمه ادم وقتی میای فقط توهین و دعوا و مسخره بازی میبینی..

دیگه هرچی حدی داره.خوبه ادم علاوه بر لودگی یه مقداری در روز رو اختصاص بده به اطلاعات عمومیش..

چندوقت پیشا یه کاربری با اطلاعات بالا تاپیک ارایشی میزد هیشکی نمیرف!! ولی تاپیک بزنی مادرشوهرم ال بل همه میان...خیلی زشته این

یه عالمه کاربر اینجاس میتونیم از تجربه های هم کلییی استفاده کنیم درکنارشم تاپیکای فان باشن خوش بگذرونیم.

بهرحال هر ادمی تو یه موردی تجربه داره تخصص داره.

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
اتفاقا هميشه هم پر بازديدا از اين مدل تاپيك ها هستن 😑

نه مثلا تاپیک های زنبوری راجع به سبک زندگی رو من خیلی دوست داشتم و خیلی هم پربازدید بود 

اما خوب من خودم این سایت رو برای درددل و مشورت انتخاب کردم 

خیلی وقتا هم کمک های بزرگی بهم کردن بچه ها 

حالا مثلا من راجع به خانواده شوهرم مشورت بخوام آدم بی محتوایی هستم 

الان جو غالب سایت فقط مادرشوهر خواهرشوهره...تواین سایت با اینهمه ادم وقتی میای فقط توهین و دعوا و مس ...

ببین من خودم تاپیک زدم گفتم بیاین راجع به محصولات ایرانی که مصرف میکنیم و خوبن به هم اطلاعات بدیم 

اما کسی استقبال نکرد 

حالا به هر دلیلی 

شاید این موضوع از نظر من یه موضوع پر محتواست اما از نظر یکی دیگه کتاب خوانی

نباید چون از تاپیک به نظر خودم پرمحتوای خودم استقبال نشده به بقیه گیر بدم

یجورایی راست میگی همه با هر سطحی میتونن دغدغه های یکسان داشته باشن باضافه اینکه سطح نی نی سایت درصد ...

هر چیزی ممکنه برای ما دغدغه نباشه اما از نظر استارتر دغدغه باشه 

دلیل نمیشه بگیم اون سطحش پایینه 

اخرشم همه تو تاپیکای بی محتوان😂 ولی جدی من خودم چند وقته بدم اومده همه تاپیکا درد و ناله و بدبختی ...

چون شرایط مملکت اینه 

نمیتونیم منکر این بشیم