2777
2789
عنوان

بیایین لطفا🤗🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 29 پست

حقوق مال رشته انسانی هست خیلی هم سخته قبول شدنش باید زیر هزار بیاری باید کنکور انسانی بدی عزیزم 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
حقوق مال رشته انسانی هست خیلی هم سخته قبول شدنش باید زیر هزار بیاری باید کنکور انسانی بدی عزیزم  ...

ممنون گام پیام نور رتبه ی زیاد بالاییی نمیخواد

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهان...ممنون...بادیپلم تجربی میتونم کنکور حقوق بدم؟

اره میتونی

دوستم با دیپلم ریاضی رفته حقوق علمی کاربردی میخونه

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی

سال دیگه آخرین سال کنکور ما نظام قدیماس از شهریور شروع کنی که برسی به کنکورش...آخه کتابای انسانی هم بیشتره از ما هم سخت تر و دقیقتر و حفظی تر...اگه حفظیاتت خوب باشه راحت یادشون میگیری...و یه چیز دیگه سعی کن از همون اول اولش یعنی شهریور یا مرداد که میخوای شروع کنی با یه مشاور همراه بشی اونم یه مشاور خبره که قششششنگ راهنماییت کنه و چون قراره از اول یه کتابای جدید بخونی خیلی مهمه این که برنامه ریزیت جوری باشه حداقل تا بهمن کتابارو یاد بگیری...مشاور درپیت زیاده ولی بگرد یه مشاوری پیدا کن حداقل چندنفری تجربه خوب داشته باشن ازش...ایشالله که رتبه خوب میاری دانشگاه دولتی میری شهریه ام نمیدی  

سال دیگه آخرین سال کنکور ما نظام قدیماس از شهریور شروع کنی که برسی به کنکورش...آخه کتابای انسانی هم ...

اهان...ممنون😗😗اره میشینم میخونم پیام نورم قبول شم مشکلی نیست☺

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اهان...ممنون😗😗اره میشینم میخونم پیام نورم قبول شم مشکلی نیست☺

خواهش میکنم.

شهریش زیاده خب اونقدر بخون تا بتونی دولتی رو قبول شی...انسانی سخت تره و قبولیش راحت تر از تجربی چون داوطلباش کمترن و اینکه رشته های تاپ زیاد داره ه مثل تجربی که چار پنج تا تاپ داره و تعداد دانشجو کم...موفق باشی  

به حقوق و وکالت خیلییی فکر کن کار هرکسی نیست همه جوانبشو درنظر بگیر نه فقط صرفا علاقه...من خودمم خیلی دوس دارم ولی شرایطشو نمی بینم در خودم...خوب فکراتو بکن چون اخرین ساله و دیگه هیچ راهی نمیمونه  

خواهش میکنم. شهریش زیاده خب اونقدر بخون تا بتونی دولتی رو قبول شی...انسانی سخت تره و قبولیش راحت تر ...

ممنون عزیزم...بین دوتارشته موندم یکیش روانشناسی که دوس دارم مشاور خانواده بشم یکیشم وکالت....درکل رشته هایی که تواین دوسال خیلی بهشون احتیاج داشتم‌....مهریمو میگیرم شهریرو میدم دیگه😁😁😂😂شوخی کردم

ممنون عزیزم...بین دوتارشته موندم یکیش روانشناسی که دوس دارم مشاور خانواده بشم یکیشم وکالت....درکل رش ...

اوهوم...خب روانشناسی رو که بدون آزمون هم داره پیام نور...نمیخوادم کنکور بدی یه سال رو الکی الکی...فک کنم حقوق روهم بدون آزمون بتونی بری...نیازی هم نیس یه سال رو بشینی...از همین مهر میری دانشگاه...چون شهریه مهم نیس برات دیگه نمیخواد کنکور بدی...مهریه هم حقته هرکاری دوس داری باهاش میکنی  موفق باشی  

اوهوم...خب روانشناسی رو که بدون آزمون هم داره پیام نور...نمیخوادم کنکور بدی یه سال رو الکی الکی...فک ...

قربونت😗😊همچنین🌹🌹

اگه معدلت خوبه امسال میتونی بدون کنکور انتخاب رشته کنی برای تجربیا با معدل میتونن رشته های انسانی و ...

ممنون گلم...معدل کلم ۱۷ شده بود