2777
2789
قربونت .بعید می‌دونم کسی حیوانات و سگها رو دوست نداشته باشه .یه سری مثل من مخالف هم خونه شدن با بعضی ...

همخونه شدن یا نشدن عقیده شخصیه.کسی حق توهین به نظر شخصی تورو نداره.ولی اینکه به فکرشون هستی عالیه

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همخونه شدن یا نشدن عقیده شخصیه.کسی حق توهین به نظر شخصی تورو نداره.ولی اینکه به فکرشون هستی عالیه

دقیقا .همه باید به فکر حیوانات باشیم .حتی تو نهج البلاغه حضرت علی ع سفارش کرده .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
دقیقا .همه باید به فکر حیوانات باشیم .حتی تو نهج البلاغه حضرت علی ع سفارش کرده .

من خودم آدم مذهبی نیستم.ولی دوستای مذهبی و چادری دارم که اینقد ماهن حد نداره.مهربون و دوست داشتنی مثل خودت

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
من خودم آدم مذهبی نیستم.ولی دوستای مذهبی و چادری دارم که اینقد ماهن حد نداره.مهربون و دوست داشتنی مث ...

فدات لطف داری .خودتم خانوم خوب و با شخصیتی هستی 😍😘

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

نمیشه یه گوشت خوار از حبس حیوانات در خانه خرف برنه دوستان.تناقض تا این حد.

فردوسی بزرگ سی سال زحمت کشید تا زبان پارسی را زنده نگه دارد؛ ولی امروز مردم در ارامگاه او فاتحه عربی میخوانند.
شکلات و سیر و پیاز و موسیر و اینا به شدت برای سگ سمی هستن.اولش علایم مسمومیت و بعد حتی مرگ

ینی وقتیم میخوام مرغ اب پز کنم براش پیاز توش نریزم ک بوی بد بلند نشه؟؟؟یا اشکالی نداره 

ینی وقتیم میخوام مرغ اب پز کنم براش پیاز توش نریزم ک بوی بد بلند نشه؟؟؟یا اشکالی نداره 

نه عزیزم.پیاز پخته و خامش سمیه.اما یجا شنیدم اگه مثلا پیاز کامل بندازی بعد پخت غذا برش داری مشکلی نداره

حتما پیشبندم براش میبندین خودشو کثیف نکنه؟ بابا بزارید حیوون طبق غریزش زندگی کنه  نه# به حب ...

عزیزدلم متاسفانه اینجا سگ ها طبق غریزه خودشون و خارج از خونه ها خیلی گرسنگیو سختی میکشن حتی با اسید میکشنشون😢

اما توی خونه ادما بیشتر بهشون میرسنو میشن عضوی از خانواده

ممنون عزیزدل 😍

فدات😘

سلام. تشویقی‌های آماده با توجه به ذائقه‌ی سگ‌ها تهیه می‌شن و سگ‌ها خیلی دوسشون دارن. البته الان ‌به‌خاطر ممنوعیت واردات، قیمت‌ها خیلی بالا رفته و اجناس کمیاب شده. ولی من یه پت‌شاپ پیدا کردم که اگه خواستین می تونین یه نگاهی به تشویقی‌هاش بندازین. بعضی از قیمت‌هاش آف خوردن.
پت شاپ روژدا:
https://rozheda.com/product-category/dog/treats/