2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 181 پست
پاشم ی چیزی بخورم برم ازمایش بدم ببین اجی پررنگتر شده

مبارکه خانومی شک نکن بارداری واسه ی منم همینجوری بود حتی کم رنگ ترم بود به زوووور زیر نور میدیدمش بعد موعود که زدم پررنگ شده بود 

💓من به ارزوهام قوله رسیدن دادم💓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلم ایشالا بچه سالم و فوق العاده ناز بهت بده

ممنون گلم به همچنین عزیزم 

نی نی قشنگم 👶 به خونت خوش اومدی😍 👈 👫 👈 👩❤️👨 👈 💏 👈 👪...الان دیگه ۴ساله از هم دوریم 🥹

لتروزول واسترادیول .آمپول گونال اف هم زدم فردا باید برم ببینم فولیکولم چنده که آمپول آزادسازی بزنم

من دکترم بخاطر تنبلی تخمدانم توصیه کرد گیاه درمانی کنم.چون خیلیاباگیاه درمانی جواب گرفتن به منم توصیه کرد انجام بدم

مبارکه خانومی شک نکن بارداری واسه ی منم همینجوری بود حتی کم رنگ ترم بود به زوووور زیر نور میدیدمش بع ...

وااای الهی فداتشمممم ک بهم امید میدی 

نی نی قشنگم 👶 به خونت خوش اومدی😍 👈 👫 👈 👩❤️👨 👈 💏 👈 👪...الان دیگه ۴ساله از هم دوریم 🥹

مبارکه عزیزم استارتر برا منم دعا کن

چشم حتما گلم مطمعن باش خدابهت نی نی میده 

فقط گلم فعلابه هیچکس نگوبروآزمایش بتابده اگه مثبت شدتاسه ماه فقط خودت وشوهرت بدونین بعدش به بقیه بگی ...

الان نمیگم بزار آزمایش ب امید خدا مثبت شد میگم فقط ب خانواده شوهرم 

خدا بهم نی نی میده ولی شوهرم نمیده😂😂😂

راضیش کن منم خیلی رو مخش رفتم