2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 181 پست
مرمری جون آن شاالله خدا بهت ی نی نی سالم بده الهی آمین 

ان شاالله عزیزم .ان شاالله شماهم هشت ماه دیگه یه نی نی سالم وتپل مپل بیاد بغلت

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ان شاالله عزیزم .ان شاالله شماهم هشت ماه دیگه یه نی نی سالم وتپل مپل بیاد بغلت

فداتبشم الان خیلی اشک ریختم و برا همه منتظرا دعا کردم 

نی نی قشنگم 👶 به خونت خوش اومدی😍 👈 👫 👈 👩❤️👨 👈 💏 👈 👪...الان دیگه ۴ساله از هم دوریم 🥹

ازروش گرم کردن رحم سرد استفاده کردی منظورم این که تغذیه اتو تغییردادی

جدیدا اره سردیجاتو وشیرینیجاتو حذف کردم یا با مصلحاتش میخورم 

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. 
خونه مادرشوهرم .اینجا که باشم شوهرم راضی نمیشه بچه دار شیم.دیگ کم کم میخوایم بریم برا خودمون خونه ره ...

ان شاء الله اره اول برو خونه خودت زندگیت ک افتاد رو روال بچه دارشو

نی نی قشنگم 👶 به خونت خوش اومدی😍 👈 👫 👈 👩❤️👨 👈 💏 👈 👪...الان دیگه ۴ساله از هم دوریم 🥹

اره عزیزم راست میگه صبرکن تا اوضاعت مناسب بشه بعد بوقتش نی نی دارمیشی

عزیزم مبارکت باشه،انشالله بسلامتی بغلش بگیری😍 اول برو یه چیزی بخور،بعد آزمایش بده،مطمئن که شدی که بارداری،یه جشن دونفره ترتیب بده واسه شب که شوهرت برمیگرده،کیک درست کن،و یه لباس بچگونه بخر،و  یه کاغذ روش بچسبون و روش بنویس بابایی من دارم میام پیشت😍اینو بذار تو یه جعبه و شب بذارش یه جایی و به شوهرت بگو برو فلان چیزو ازونجا برام بیار،شوهرتم اون جعبه رو میبینه اونجا و کییییف میکنه😍😍 با دوربینت از لحظه ای که جعبه رو باز میکنه حتما فیلم بگیریا😍😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
بسلامت گلم شب لایکت میکنم بیا

منو هم لایک کن مطمئن شم بارداری ذوق کنم😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
عزیزم مبارکت باشه،انشالله بسلامتی بغلش بگیری😍 اول برو یه چیزی بخور،بعد آزمایش بده،مطمئن که شدی که ب ...

دلم طاقت نیاورد زنگ زدم بهش گفتم

نه گلم حالا شما تایپیکی ک زدم بیا انشالله همه چی درست میشه

قرص ال دی میخورم و شیاف پروژسترون

۱۶ روز عقب انداختم

۱۲ روز پیش امپول پروژسترون زدم هنوز نشدم 

رفتم سونو و اینا گفت عفونت داری کیست داری و پلی کیستیت هستی ا

الان خیلی تهوع و بدن درد و دلدرد دارم چیکار کنم دکترررر

دوستم آزمایش دادی؟؟منم بی بیم هاله انداخت دیشب و امروزصب میخوام برم ازمایش بدم میترسم

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم