2777
2789
عنوان

👿 جن 👿

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب همه ی علائم رو داشتم به جز صحبت با حیوانات 

آره اون کار هرکسی نیست خوب. اما اینی ک من میشناختم همه میگفتن یه دیوونس. همسایمون بود. زل میزد ب چشم گربه سیاها و میدی خیلی وقته دارن همو نگاه میکنن. این واقعا یه مدیوم بود اما فوت شد 

prove yourself to yourself not others
آره اون کار هرکسی نیست خوب. اما اینی ک من میشناختم همه میگفتن یه دیوونس. همسایمون بود. زل میزد ب چشم ...

خدا بیامرزش من هم همینجوریم مثلا دارم با یکی حرف میزنم یهو زل میزنم به پشت سرشون چون میبینم بنده خداها یهو کلی میترسن 

خدا بیامرزش من هم همینجوریم مثلا دارم با یکی حرف میزنم یهو زل میزنم به پشت سرشون چون میبینم بنده خدا ...

اما حالا ک فهمیدی مدیوم هستی هیچ وقت احضار نکن. این کارش از احضار و دعانویسی و اینا گذشته بود زده بود تو کار احضارشیطان. کلا مخش تاب داشت. حالا جون پسربود کسی زیاد بهش گیرنمیداد مثلا میدیدی چندروزه رفته کوه برا احضار   

آخرشم ب طرز بدی تو تصادف فوت شد . اینجورکارا آخرعاقبت نداره

اما حالا ک فهمیدی مدیوم هستی هیچ وقت احضار نکن. این کارش از احضار و دعانویسی و اینا گذشته بود زده بو ...

نه بابا مگه دیوونه ام که بخوام احضار کنم خودم از عواقبش باخبرم 

همینجوریش بهم حمله میکنن حالا فکر کنم بخوام احضار هم بکنم 

ولی گاهی وقت ها به روح ها کمک میکنم بعضی ها از سر نا اگاهی هنوز تو این دنیا میمونن

نه بابا مگه دیوونه ام که بخوام احضار کنم خودم از عواقبش باخبرم  همینجوریش بهم حمله میکنن حالا ...

آره روح ها خطری ندارن. من یه مدت تمرین کردم با همون آقا ک مدیوم بشم. بهم میگفت تو توانایی روحیشو نداری. اونم دونسته بود ترسوایی بیش نیستم   

استارتر عزیز سوال که دارم اینه که من موقعی که خوابم یکی   آهسته اسممو صدا میکنه که من سریع بیدا ...

امکان داره توهم باشه. اما یه جنی داریم ب اسم جن زاعر که با صدای اطرافیان آدمو اذیت میکنه و صدا میزنه. صرفا بخاطر اذیت وگرنه آسیبی نمیرسونه

صدا های بی دلیل از آشپزخونه مثل ترق و تروق هم بخاطر این جنه. اگر صداش آشنا نیست تو حالت خواب و بیداری توهمه عزیزم

آره روح ها خطری ندارن. من یه مدت تمرین کردم با همون آقا ک مدیوم بشم. بهم میگفت تو توانایی روحیشو ندا ...

نه عزیزم روح ها هم خطر دارن ممکنه بعضی هاشون حتی بدتر از اجنه باشن 

من خیلی نترسم😐

متاسفانه بعضی چیزها هم میبینم یه مدت فکر میکردن فالگیرم یا دعا نویس😐

نه عزیزم روح ها هم خطر دارن ممکنه بعضی هاشون حتی بدتر از اجنه باشن  من خیلی نترسم😐 متاسفانه ...

من راجع ب روح ها اطلاعاتی ندارم. کلا اطلاعات ماورا خیلی محدوده متاسفانه 

منم ب نوبه خودم نمیترسم از نظر بقیه.ترسمم از جن نیست. بابام بفهمه با جن من سروکار دارم از خونه پرتم میکنه بیرون   

چندبار ک متوجه شده بود میگفت خیلی زندگیمون خوبه تو بیشتر گند بزن توش 😐 راستم میگه