2777
2789
عنوان

👿 جن 👿

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 78 پست
پری خوبه؟من یکیومیشناسم داره میگه نمیزاره روهیچی تمرکزکنم،وهمیشه غمگینم،،چطورمیشه خارجش کرد

ما کلا سه دسته جن داریم. غول و جن و پری ک البته اسماشون تو عامیانه اینه. پری از نوع جن های خوبه ک اتفاقا ظاهرشم زیباست. پس مشکل ساز نیست.

نمیشه گفت اینکه همیشه غمگینه زیر سر جنه. خارج کردن هم تسخیرش ک نکرده فقط با یه سری دعا ها میشه از خودش دورش کنه. مثل دعایی ک تو مفاتیح هست

prove yourself to yourself not others

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه وارد زندگیت بشن خودت باعثش میشی. نباید بهشون آسیبی برسونی

نه عزیزم بحث اسیب رسوندن نیست جن ها به دلیل لا مکانی و لا زمانی از گذشته و اینده خبر دارن و اگه احساس کنن خطری تهدیدشون میکنه سعی میکنن اون تهدید رو از بین ببرن

نه عزیزم بحث اسیب رسوندن نیست جن ها به دلیل لا مکانی و لا زمانی از گذشته و اینده خبر دارن و اگه احسا ...

آره میدونم. اما در غیر اینصورت وقتی خواسته یا ناخواسته بهشون آسیب بزنی وارد زندگیت میشن. یا مثلا چون جن ها خیلی سال قبل انسان رو کره زمین زندگی کردن یه نوع حس مالکیت دارن رو خونه هاشون و افرادی ک برن تو اون خونه ها رو اذیت میکنن. نمونش اون خونه کاهگلیه تو شیراز که اتفاقا چند تا رمان هم ازش چاپ شد 

آره میدونم. اما در غیر اینصورت وقتی خواسته یا ناخواسته بهشون آسیب بزنی وارد زندگیت میشن. یا مثلا چون ...

نه از بچگی باهام بودن و ربطی به خونه نداره اصلا 

کدوم خونه کاهگلی من شیرازم نشنیدم تا حالا در موردش

نه از بچگی باهام بودن و ربطی به خونه نداره اصلا  کدوم خونه کاهگلی من شیرازم نشنیدم تا حالا در ...

بقیه افراد خانواده اینطوری نیستن؟ 

اون خونه کاهگلیه هم دوتا جلد رمان داره اما ترسناکه. جلداولش اتاق کاهگلی جلد دومش جن گیری شیدا . اگه بخونی متوجه میشی اما خیلی ترسناکه   

بقیه افراد خانواده اینطوری نیستن؟  اون خونه کاهگلیه هم دوتا جلد رمان داره اما ترسناکه. جلداولش ...

نه به جز من کسی درگیر نیست خدارو شکر 

اره اون ۲تا رمان رو خوندم ولی فکر نمیکردم که واقعی باشه همچین خونه ای البته شیراز نبود اگه اشتباه نکنم بیضا بود

نه به جز من کسی درگیر نیست خدارو شکر  اره اون ۲تا رمان رو خوندم ولی فکر نمیکردم که واقعی باشه ...

چرا من تو نت سرچ هم کردم. دیدی اول رمان هم گفته بود واقعیه.اما خوب چیزایی ک نوشته شده بود واقعی نبود خونه هه وجود داره.بیضا شهرستانیه تو شیراز

پس یه نوع خصومت شخصی باهات دارن. میتونم بپرسم چیکارا باهات میکنن؟ چجوری اذیت میکننت؟

چرا من تو نت سرچ هم کردم. دیدی اول رمان هم گفته بود واقعیه.اما خوب چیزایی ک نوشته شده بود واقعی نبود ...

نه عزیزم بیضا یه شهرستانیه تو فارس کلا تو فارس جاده های زیادی هست که جن زده هستن تو خود شیراز هم خیابان قصر دشت بیشتر از هرجایی دیگه داخلش این اتفاقات میوفته 

اره خصومت شخصی دارن به چه دلیل نمیدونم از بچگی اذیت میکردن ولی جوری نبود که کسی بفهمه یا حتی خودم متوجه بشم ولی از ۴سال پیش ازار و اذیت شدید کردن که حتی به برخورد فیزیکی هم میکشید

نه عزیزم بیضا یه شهرستانیه تو فارس کلا تو فارس جاده های زیادی هست که جن زده هستن تو خود شیراز هم خیا ...

منم منظورم همون فارس بود اون استان رو کلا میگم شیراز   

شاید مدیوم باشی. تا حالا احضارروح انجام دادی؟اگه ندادی هیچ وقت انجام نده چون ب احتمال زیاد مدیوم باشی و با احضار بدنت میشه پل ارتباطی اونا. 

یه دعایی تو مفاتیح هست اونو بخون . یه دعایی هم هست از امام زین العابیدین اونو بخونی بقول خودش اگه همه جن ها هم جمع بشن هیچ آسیبی نمیتونن بهت بزنن/ من اون موقع ها ک تو این راه بودم همش استرس داشتم وارد زندگیم بشن و خانوادمم زجر بکشن همیشه این دوتا دعا رو میخوندم