2777
2789
عنوان

دستم سوخته 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي با بخار اب بسوزه دردش بيشتره تا خود ابجوش منم دستم سوخت اينطوري چند ماه پيش دائم دستم تو كأسه ...

منم تاالان یخ روش بوده که تونستم تحمل کنمممم

الان یکم عسل مالیدم نشستم جلو کولر😭با یه بغض خفیف😂😂😂

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
خواهش گلم.یبار پسرم با سر رفت تو قابلمه قرمه سبزی فوری همه جاشو روغن زدم فقط یه جا روغن نمالیده بودم ...

الهیییی😥

همین روغنای خوراکی ؟

چیزی نشده، من چند روز پیش دستم با بخار سوخت. چند روزه همش قرمز و تاول زده س. پماد گرفتم

اصن ب بخار اب نمیومد اینقد وحشی باشه😒😂

روغن دنبه؟نه والا ندارم😥 روغن میزنی رو پوست گرمت میشه که بیشتر نمیسوزه؟؟؟

یخ بزار تو پلاستیک بزار رو دستت

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
عزیزم اگه کار نداری تو خونه بذار انگشت تو تو آب دراز بکش تا خوب بشه یکی دو ساعت تو آب باشه تا سوزش ب ...

من نگران غذا درست کردنمم از الان😐

حرارت گاز 😩😩