آقااااا هستم ، اگر مخالف حضور آقایون هستید در این سایت به مدیریت بگید کلا قوانین رو عوض کنه، پس لطفا بجای توهین از طریق مدیریت سایت شرایط رو تغییر بدید.
توی این سالها هم گاهی یکی دو ماه میذاشتم کنار وقتی شرایط زندگی ام طوری بود که سیگار کشیدن سخت بود
سه روز اول شاید کمی هوس میکردم
الان دو ماهه راحت راحتم
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من سیگاری نیستم همسرم سیگاری چندباری داده من کشیدم انگار ی وقتایی خیلی دلم میخواد ! ولی اصلا ب روش ...
برای من جذابیت داره گاهی نمی دونم چرا
آقااااا هستم ، اگر مخالف حضور آقایون هستید در این سایت به مدیریت بگید کلا قوانین رو عوض کنه، پس لطفا بجای توهین از طریق مدیریت سایت شرایط رو تغییر بدید.
دقیقا چندباری هم وسوسه شدم برم اسی که سبک بگیرم یواشکی بکشم ولی دوباره گفتم نه. چون من هی به همسرم ...
من اصرار نمی کنم بهش چون دوست نداره
منم یه چند وتی استعمال میکنم ولی ۴روزه دارم سع میکنم بزارم کنار اخه خیلی بدن ضعیف میکنه از دندون بگیر تا الا ماشاالله اینو جدی میگم کسی که ۳۰سال سیگار کشیده بهم گفته نمونشم خودشه اونم با این توتونهای اشغال و بی کیفیت که الان تو بازاره
منم یه چند وتی استعمال میکنم ولی ۴روزه دارم سع میکنم بزارم کنار اخه خیلی بدن ضعیف میکنه از دندون بگی ...
اره خوب اگر آدم می کشه حداقل با کیفیت بگیره حالا نکشه که بهتر، من خودم دانهیل می کشم که پاکتی سی تومنه