2777
2789
عنوان

من بازم بی بی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 28 پست

بنظر منم مثبته خودم ۵ ساله در حال بی بی زدنم دیگه استاد شدم ولی ی بار باردار شدم ک در جا خط انداخت ک سقط شد ولی هاله هم بشه مثبته باز میخوای فردا صبح یا برو آز بده یا ی مارک دیگه امتحان اگه اونم هاله بندازه پر رنگ تر یعتی دیگه حامله ای ان شالله

خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازموعد پریودی رد شدی یا هنوز به موعد پریودی نرسیدی؟

امروزموعدم بود

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم

بچه هاتوروخداکسی اینجوری بوده 😢😢😢نمیتونم خوشحالی کنم شوهرم میگه چندروزدیگه بازم تست بزاراگ پررنگ شدمیریم آز

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
بچه هاتوروخداکسی اینجوری بوده 😢😢😢نمیتونم خوشحالی کنم شوهرم میگه چندروزدیگه بازم تست بزاراگ پررنگ ...

تست من ازاینم کمرنگ تر بود حاصلشم الان با باباش حمومه بارداری عزیزم شک نکن

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
میدونم موعدته از روزی که واسه بارداری اقدام کردی تاامروز چند روز گذشته؟

ازسیزده پری اقدام داشتیم بیستم پری دلدردشدیدمث پری گرفتم تایک هفته اخرین اقدامم ۱۴روزپیش بوده

تست من ازاینم کمرنگ تر بود حاصلشم الان با باباش حمومه بارداری عزیزم شک نکن

خداحفظش کنه .قربونت برم 😃

خداحفظش کنه .قربونت برم 😃

راسی بعدش آزدادی چندبودبتات دیگ صبرنکردی تستت پررنگ شه

عزیزم ایشالا که بارداری.ولی برا آزمایش عجله نکن چون الان تو بازه ایام پریودیت هستی الان بری جوابش دقیق نیست میزنه مشکوک.بذار ۵یا۶روز دیگه برو آزمایش.

آزمایش ۱۰یا۱۴روز بعد از انجام لقاح نشون میده

بی بی چک ۲۰روز بعد لقاح

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
عزیزم ایشالا که بارداری.ولی برا آزمایش عجله نکن چون الان تو بازه ایام پریودیت هستی الان بری جوابش دق ...

باشه خودمم میگم بزارم فعلا اگ حسابی پررنگ انداخت بعدش برم آز

راسی بعدش آزدادی چندبودبتات دیگ صبرنکردی تستت پررنگ شه

سره اولیم تستم مثبت شد ی روز بعد موعد فرداش رفتم آزمایش بتام ۱۳۵ بود سره دومی تستم مثبت شد ولی ۳بار آزملیش خون دادم تا بتام اومد بالا😧

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒

من طبق روزی که کیت تخمک گذاری نشون داده ۱۴روز بعد باید جمعه پریود میشدم.

اما طبق تقویم امروز باید پریودمیشدم.

امروز طبق تقویم پریود شدم.

یعنی ۳روز تفاوت دارن باهم.

کدومش درسته؟

روز تقویمی یا روزی که کیت نشون میده؟

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.