2777
2789
خب چرا گزینه۱نشه؟! ازلحاظ معنایی،یکو بزنیم درسته ک!ولی ازلحاظ گرامر...مشکلش چیه؟

گفتم که عزیز. دو تا سوال تو یه جمله پشت هم داری میاری .نمیشه. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو گرامره این درس مشکل دارم

انگار داری لقمه رو میچرخونی دور سرت

اونا میدونن تو کجا کار میکنی یا اونا میدونن تو کجا  در حال کار کردن هستی؟

خودت کدوم رو میپسندی؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
خب چرا گزینه۱نشه؟! ازلحاظ معنایی،یکو بزنیم درسته ک!ولی ازلحاظ گرامر...مشکلش چیه؟

گزینه یک سوالی هست ولی در انگلیسی این بخش باید حالت جمله باشه باید بگه 

where you are working 

یا 

where you work 

علت این که این اشتباه رو میکنید اینه که با ترجمه ذهنتون میخواید جواب بدی ما  میگیم میدونی " کجا " کار میکنی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
گفتم که عزیز. دو تا سوال تو یه جمله پشت هم داری میاری .نمیشه. 

عاهاااا چون گزینه۱جمله ب صورت سوالیه نمیتونیم انتخابش کنیم

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
گزینه یک سوالی هست ولی در انگلیسی این بخش باید حالت جمله باشه باید بگه  where you are working& ...

ممنون میشم سوال۱۰۹روهم جواب بدی😬

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

وقتی قسمت اول سوالیه قسمت دوم سوالی نمیاد 

مثلا

Do you know where does she live غلطه چون بخش اول سوالیه دیگه بخش دوم رو هم سوالی نمیکنه

پس میشه do you know where she lives

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.