2777
2789
عنوان

شوهرم سرشیفته

281 بازدید | 20 پست

یعنی گاهی اوقات مجبوره ساعت۳شب بزنه بیرون واسه حراست تا ۸شب حالا آبجیم برگشته میگه مراقب باش نکنه خبراییه از عصری تا حالا آشوب انداخته ب دلم از طرفیم ب اخلاقش نگاه میکنم میبینم از خستگی حال و حوصله نداره اومد شام خورد خوابید ن حرفی ن چیزی نمیدونم چیکار کنم

کاربریم برگشت😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگیتو بسپاربه خدا تاآرامش بیاد تودلت 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

واسه خودت غصه نتراش

اگه چیزی باشه مشخص میشه 

هر وقت دور از جون مشخص شد حسابشو میرسی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

این چه حرفای مزخرفیه که اجازه میدی اطرافیان راجع به شوهرت بگن؟؟؟

تو باید با خواهرت برخورد جدی داشته باشی نه با شوهرت

با چه سندی به خودش اجازه میده پشت سر شوهرت یه همچین تهمتی بزنه؟ مسلمانه؟ 

حضرت علی میفرمایند وقتی یکی رو در حال گناه دیدین هم راجع بهش قضاوتی نکنین شاید تا صبح توبه کرده باشه

شوهرت برای رفاه شما میره تلاش میکنه خدا برات نگهش داره این افکار رو هم از ذهنت بنداز بیرون

بیچاره از خواب شبش میزنه برای زندگیش

کسی بخواد کاری بکنه در طول روز اینقدر وقت داره بکنه نصف شب از خواب پا نمیشه برای اون کار 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

منم برگشتم گفتم اگه قراره خبری باشه ی روزی مشخص میشه من ن واسه رفتنش زار میزنم ن زانوی غم بغل میگیرم.ب خود شوهرمم گفتم فقط کافیه حس کنم بخدای احد و واحد میرم پشت سرمو نگاه نمیکنم بچه هاتم میدم خودت بزرگ کنی ک ن پاسوز تو بشم ن بچهات.البته این بچه هاتو میدم بلوف اومدم.بعدشم تا حالا چیزی ازش ندیدم ک بگم آره اینکارس

کاربریم برگشت😎