2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا حفظش کنه نی نی تو ولی به من  نگفت چیه  انقدر اصرار کردم گفت شاید دختر باشه

مرسی گلم خدا نی نی ناز تورم حفظ 

عجله نکن ی ماه دیگه آنومالی میدی میفهمی تو دلیت جنسیتش چیه 

انشالله ک سالم باشه

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین
چه خوشت بياد چه نه قطعا به ژنتيك ربط داره رنگ چشم و پوست و مو ابدا خوراكي تاثيري نداره خوراكي شايد ...

اولا عزیزم خودم همه اینارو میدونم شنیدم .همه چیز از رو قانون نیس خیلیارو دیدم خودشون بور بودن دو طرف بچه مشکی شده خیلیارم دیدم خودشون مشکی بودن بجه بور شده .بعدشم من خودم با هیچی گول نمیزنم و فقط سالم خوری میکنم میوه و سبزیجات و غذای ساده و جوانه ها  دانه چیا کینوا و ......از قیافه ی خودمو اجدادمم خیلی راضیم حالا چون سوال پرسیدم دلیل نمیشه اینهمه قضاوت نامربوط داشته باشی راجبم . لطفا ریپ نزن دگ برنمیگردم شبخوش

اولا عزیزم خودم همه اینارو میدونم شنیدم .همه چیز از رو قانون نیس خیلیارو دیدم خودشون بور بودن دو طرف ...

وا قضاوت نامربوط كجا بود چند چندي با خودت 

درگيري ها چرا دعوا داري خخخخ

علميش رو گفتم  اوناييم كه ميگي خودشون بورن بچه مشكي يا خودشون مشكين بچه بور قطعا ژنش رو داشتن تو يكي از نسل ها 

حالا كه ميدوني خداروشكر چيزي ازت كم نشده كه نفس عميق بكش

به من چه خودت و اجدادت چه شكلي هستين 

قطعا هم برميگردي ريپلاي ها رو ميخوني 

زیر ١٤٥پسر بالا ١٥٥ حتما دختره

نه عزیزم دخترمن ۱۴۰ بود 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
وا قضاوت نامربوط كجا بود چند چندي با خودت  درگيري ها چرا دعوا داري خخخخ علميش رو گفتم  ا ...

وای چقد حرف زدی.ی نفس عمیف بکش😑😷😩😰😨یکمم رو لحن و شخصیت و ادب و شعور و کلاس نداشتت کار کن حالا هرچقد خواستی واق کن

وای چقد حرف زدی.ی نفس عمیف بکش😑😷😩😰😨یکمم رو لحن و شخصیت و ادب و شعور و کلاس نداشتت کار کن حالا ه ...

حرفاي خودمو به خودم برنگردون وقتي استدلال و منطق نداري تو تبادل نظر نيا

شما برو شل كن كه اينقدر حرص ريخت و قيافه نداشته تون رو نخوري 

ادبياتت و ميزان معلوماتت هم نشون ميده چند كلاس سواد داري

خخخخ قرار بود برنگردي كه 

حرفاي خودمو به خودم برنگردون وقتي استدلال و منطق نداري تو تبادل نظر نيا شما برو شل كن كه اينقدر حرص ...

وایییی چقدم پیگیر و اویزون و بیکاری تو حتما شوهرتم حالش ازت بهم میخوره فاصله میگیره ازت ک انقد عقده داری و بیکاری ب این و اون میپری .بعدم تو 💩کی باشه ک حرفات ارزش برگردوندن داشته باشه از استدلال احماقانت ک بهتره بگم سفسطتت استفاده بشه اخه😂 این👈💩👉پندار ک میگن توای بقیه اداتو درمیان بعدم عزیزم ریخت و قیافه ی ایکبیریتو ب من لطفا نسبت نده هم ک عقده ای شدی و شعور و شخصیت نداری پاچه میگیری خودش گویای همه چیزه . بعدشمممممممم تو خودت غااااااری دگ بقیه رو دعوت ب شل شدن نکن چون شوهرتو ازدست میدی البته همین الانشم از دست دادی😂😂😂😂خود بنده خداتم از دست رفته ای😂😂😂😂😂.جواب واق واق کنان خاموشیس حالا هرچقد خواستی پیگیر باش😊

اسی لطفا یا قفل کن یا این بی شخصیتو با تیپا پرتش کن هرچی میخوام موضوع تایپیک منحرف نشه و شما اذیت و ناراحت نشی نزاشت بازم من از شما معذرت میخوام از طرف ایشون گلم .انشالله نی نی تم صحیح و سالم با دل خوش ب دنیا بیاد عزیزم شبخیر🌹