ویهان۳۳ مدیر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 421 عنوان جنسیت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 82 پست کسی میتونه از رو عکس سونو ۱۴ هفتهجتسبت رو تشخیص بده؟؟؟؟ 1398/04/09 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوطهورا عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 527 گفت احتمالا دختره البته نمیگفت انقدر ازش پرسیدم گفت به نظر من یه چیزی می گن شانسی . واسه همین اسم احتمال رو میارن . تو انتی هیچ وقت صد در صد نمی گنحالا درست شد حدسشون ما فکر می کنیم کار بلد بودن اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود
مامان_امیرحسین1 عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 2350 خودت چی دوست داری 😍 خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان
ویهان۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 421 هرچی هست ماشالله بهش قد بلنده 😍 واقعااااا😍😍😍😍😍من خودمم قدم بلنده❤️❤️❤️😔به مادرش رفته عشقم
بانوطهورا عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 527 واقعااااا😍😍😍😍😍من خودمم قدم بلنده❤️❤️❤️😔به مادرش رفته عشقم بچه ی اولتونه؟ اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود
مامان_امیرحسین1 عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 2350 به نظر من یه چیزی می گن شانسی . واسه همین اسم احتمال رو میارن . تو انتی هیچ وقت صد در صد نمی گن حال ... برا من صد در صد تو ان تی تعیین جنسیت کرد دکتره کلا تو ان تی میگه خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان
ویهان۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 421 به نظر من یه چیزی می گن شانسی . واسه همین اسم احتمال رو میارن . تو انتی هیچ وقت صد در صد نمی گن حال ... 😂😂😂😂😂😂همون
aleksandravvzvvd عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 895 نه سبزه نمیکنه رب انار برای تصفیه خون خیلی خوبه رنگ بچه روشن میکنه اها اون انار بود شنیده بودم😁
یسنا٩٨ عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 2334 برای منم تو ان تی صدر صد گفت بستگی داره به دکترت و تجربش ک کجا میری مهمه به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
مامان_امیرحسین1 عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 2350 برای منم تو ان تی صدر صد گفت بستگی داره به دکترت و تجربش ک کجا میری مهمه دقیقا خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان
ویهان۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 421 بچه ی اولتونه؟ ارهامروز تو ۱۴ هفته برای اولین بار لک دیدمدکترم خواست سونو بدمبه نظرم دکترم ترسو ااا منم ترسوندیه لک خیلی کوچیک به نظرم نیاز به سونو نداشتواسه همین سرد شدم بهششاید دکترمو عوض کنم
aleksandravvzvvd عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 895 حالا کسی برای درشت و خوش مدل شدن چشم بچه چیزی میدونه؟؟ رازیانه و بادیان رو شنیدم ولی رازیانه خطرناکه بعدخالم میگفت چشم ماهی فامیلشون سر بچش خورده بچه ها👋اینهمه چشم داره😂
بانوطهورا عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 527 😂😂😂😂😂😂همون والا . احتمال میدن سنگ مفت گنجیشک مفت یا میگیره یا نمیگیره . اصلا تو این هفته ها تناسل دختر و پسر یه شکله مردمو گذاشتن سرکار اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود
ویهان۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 421 خودت چی دوست داری 😍 من عشق پسر داشتمچون تو خانوادمون نداریم اصلاولی از وقتی احتمال دختر دادنعاشق دختر شدمکلی واسش مایو کوچولو دخترونه خریدم که الان اگه بگن پسره شاید ناراحت شم