2777
2789
عنوان

نارسایی کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 51240 بازدید | 39 پست

دکتر زیبا اقصایی فرد بسیار دکتر عصبانی و بداخلاق هستند. اصلا این بنی بشر اعصاب نداره. سوال میکنی باهات بد حرف میزنه. دانشجوهاشم می بینه دیگه بدتر. خانم دکتر زیبا اقصائی فرد اشک منو درآورد. گفتم توروخدا دارو بنویس. گفت باید بری دیالیززززز

حیف همشهری هستیم. هر دو ترک زبانیم وگرنه هرچی میتونستم بهش بی ادبی میکردم و میرفتم.

زیبا اقصایی فرد متخصص کلیه نفرولوژی_ بیمارستان سینا

متاسفم واسه خیلیا

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

طب اسلامی خوب جواب میده.بروسایت آیت الله تبریزیان باحجامت ساقین واستفاده از مرکب های طب اسلامی کلیه ...

سلام دوست عزیز. شما کسی, رو میشناسید با طب سنتی واسه مشکل کلیه جواب گرفته باشه

من ۳۶ سالمه نارسایی کلیه دارم اگر با کراتنین ۴ تغذیه رو رعایت کنید دیالیز به تعویق می افته ولی هیچوق ...

مریم جان شماسایت میای 

ببخشیداک گسی پروتیین توادرارش تریس یاشختدازمایش ادرارکراتین رندوم ۷دهم 

پروتیین رندوم ۲۷

نسبت پروتیین هم بش ۴۰باشه 

کزاتین خون نرمال 

اوره هم نرمال تاهمینجامیتدنی بگی خیلی مشکلش زیاره؟؟یعنی کسیکه دفع پروتبین داره بایدبره تحت نظرنفرولوژ

جواب ازملیش ادراره ۲۴ساعتشونگرفتیم هنور

وخدایی که بشدت کافیست
مریم جان شماسایت میای  ببخشیداک گسی پروتیین توادرارش تریس یاشختدازمایش ادرارکراتین رندوم ۷دهم& ...

ببخشید عزیزم من ایقد تخصصی اطلاعات ندارم میدونم دفع پروتیین یکی از دلایلش مشکل کلیه است ولی میتونه به خاطر عوامل دیگه هم باشه

یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را

من ۳۶ سالمه نارسایی کلیه دارم اگر با کراتنین ۴ تغذیه رو رعایت کنید دیالیز به تعویق می افته ولی هیچوق ...

بنظر من به ی دکتر تغذیه مراجعه کنید تا بتونه بهترین رژیم درمانی رو بهتون بده میدونی که خوردن هر چیزی زیادیش یا نخوردن ی سری چیزا برای بدن مضره ی سر به سایت خانم دکتر رجبی بزن خیلی کمکتون میکنه من ازشون نتیجه گرفتم http://raziehrajabi.ir/

ممنونم زنده باشید

سلام

علائمتون رو میگید واینکه چطور تشخیص دادن؟ من شن ریزه کلیه برام نوشته تو سونو ولی خیییییییییییلی دردام شدیده سوزش دست و پا هم دارم سنکل میخورم سوزش بدتر میشه نمیدونم پهلو و لگنم تیر میکشه نارسایی هست یا برا این شن هاست آخه باید دفع شده باشن بعد یه ماه 

اوره کراتینم نرماله البته

سلام علائمتون رو میگید واینکه چطور تشخیص دادن؟ من شن ریزه کلیه برام نوشته تو سونو ولی خیییییییییییل ...

وقتی اوره و کراتنین نرماله نارسایی نیست ،گوشت و لبنیات کمتر مصرف کنید آب و تحرک زیاد شن ریزه ها از بین میرن

یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را