2777
2789
عنوان

خواستگاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از لحاظ ظاهری در چه حدی؟ چهره و اندام و ... تحصیلاتت  موقعیت کاری و ... مشکل حاد خانوادگی ن ...

از لحاظ چهره خوبم چیزی که همه میگن تحصیلاتمم کارشناسی هستش و مهندس یک شرکتم خانوادمم ادمای به روز در حد متعارف هستن نمیفهمم کجای این چیزا ایراد داره

پس منو ندیدی 😂😂 حالا باز خوبه من تو فاز ازدواج نیستم وگرنه باید افسردگی میگرفتم هرجا میرم کلی ادم میاد دورم شماره میخواد دریغ از ی تماس از محل کار دانشگاه عروسیا ک میرم مجالس ........ جدیدا هم به خودم زنگ میزنن و قرار خواستگاری میذارن منم کلا دست بسرشون میکنم 😶😶

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
از لحاظ چهره خوبم چیزی که همه میگن تحصیلاتمم کارشناسی هستش و مهندس یک شرکتم خانوادمم ادمای به روز در ...

😶

من خودم میگیرمت

خیلی خوبی که

از لحاظ شخصیتی چجوری ای؟

حرف دیگرانو نمیخوام

گزارش بده

مثلا تو ملاقات با خواستگارت دقیقا چجوری عمل میکنی

😶 من خودم میگیرمت خیلی خوبی که از لحاظ شخصیتی چجوری ای؟ حرف دیگرانو نمیخوام گزارش بده م ...

ببین این شخصی که اومد خیلی خودشو بالا گرفته بود انگار خودشو از پشت ذره بین میبینه و بزرگتر از حد واقعیش میدونه خودشو 

خیلی ها تفریح براشون  یک مدت کش دادن خواستگاری بعد رفتن سراغ یکی دیگه چرا فکر نی کنید شما ...

شما تو خانواده برترم هستین؟

ن ولی خب خیلی کم پیش میاد دختر اینجوری ک شما میگین باشه 

من برام.مهم نیست ازدواج بکنم یا نه کلا قبد ازدواجو خط زده بودم نمیدونم این از کجا پیداش شد و بدم میاد کسی اونقدر شخصیتش پایین باشه که جواب منفیشم نفرسته

ببین این شخصی که اومد خیلی خودشو بالا گرفته بود انگار خودشو از پشت ذره بین میبینه و بزرگتر از حد واق ...

عزیزم با توجه به سطح تحصیلاتت و شغل خوبی که داری

اصلا ازدواج سنتی و خواستگار برات مناسب نیست

سنی هم نداری!

تا ۳۵ وقت داری برای ازدواج

تو معاشراتت قطعا با ادمای خوبی اشنا میشی و میتونید با شناخت کامل درمورد ازدواج تصمیم بگیرید

اصلا خودتو ناراحت نکن به حرف خاله خانباجیا هم گوش نده

خرافاتم دور بریز

کسی که سنتی میخواد ازدواج کنه و مادرش براش دختر نشون میکنه ادم سنتی ایه که تو گذشته مونده فکرش رشد نکرده(الان بیاید بریزید سرم)

حتما یه مورد خوب پیدا میشه و با عشق و شناخت ازدواج میکنی

اصلا ناراحت نباش