2777
2789
عنوان

ساک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 19 پست
پس چی بردارم؟ فعلا ۶ تا دونه پمپرز گذاشتم یه دست لباس صفر ست بیمارستان  مدارک پزشکی  بق ...

دور پیچ وقنداق فرنگی ,برس,لوازم ارایش لباس براخودت شورت یکبارمصرف وپوشک واسه خودت

خدایا خودت محافظ دخترنازم باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیشه شیر و شیر خشک بر ندارم؟ اگه یه وقت شیرم نیومد  صابون برا خودم یا نوزاد  ببخشید خنگ ...

شیرخشک وشیشه و پستونک رو مجاز نمیدونن و نبری بهتره چون اگه بچه به شیشه عادت کنه سینتو اصلا نمیگیره واگه اونجا گفتن پستونک بگیرین بدین بچه بهوره مک زدن یاد بگیره اشتباه محضه چون خودم این اشتباه رو کردم و بچم شیرخشکی شد در حالی که من سینم شیر داشت وبچم شیشه خورد و عادت کرد به شیشه و سینمو دیگه اصلا نگرفت...اونجا پرستارا خودشون سینتو یجوری فشار میدن که اغوزت میاد وبچه سیر میشه .تخت بغلی من شیرخشک داد بچه ای که ۲ساعت بود بدنیا اومده بود داشت خفه میشد چون معدش نمیتونه تحمل کنه شیرخشک رو....خودت که تا چند ساعت نمیتونی چیزی بخوری بعدشم فقط اب میوه میتونی بخوری چون درازکش هستی امکان خفه شدن هست اگه چیزی بخوری.من بااینکه معدم خالی بود ولی چندبار احساس خفگی داشتم خییلی بد بود..صابون هم برای خودت و همراهت بردار که وقتی بلندشدی دستاتو خوب بشوری و بعد بچه رو بگیری بغلت وشیر بدی.

😍😍😍
شیشه شیر و شیر خشک بر ندارم؟ اگه یه وقت شیرم نیومد  صابون برا خودم یا نوزاد  ببخشید خنگ ...

از یکی دو روز قبل زایمان شیردوش بزن بزار شیرت بیاد و راحت باشی.بچه رو معمولا نمیشورن تو بیمارستان چون دمای بدنش 

با محیط همسان نمیشه ..اگه شیرت نیومد تو بیمارستان خودشن میان بچه رو میبرن سیرش میکنن اون نگرانی نداره

😍😍😍
شیرخشک وشیشه و پستونک رو مجاز نمیدونن و نبری بهتره چون اگه بچه به شیشه عادت کنه سینتو اصلا نمیگیره و ...

مرسی عزیزم یه دنیا ممنون 😍😍😍

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم