2777
2789
عنوان

به خاطر اینکه دوستم شمارمو داشت ببینید چیا گفت + اسکرین چت

| مشاهده متن کامل بحث + 198262 بازدید | 1861 پست

من شوهرم ب گوشیم دست نمی زنه شاید راجب بعضی دوستام ی نظری بده ،بگه حرف نزن باهاشون اونم با دلیل منطقی، ولی اینجوری هوچی گری در نمیاره، بگو برو زن بگیر ،انگار پسر ترامپ قراره ولت کنه ک دو دلی ولش کنی یا ن ، بذار بره گم شه من جای تو باشم قید شو میزنم جوابشو نمیدم پاکش میکنم .تمااااااااااااممممم

برای حذف آدمهای سمی از زندگیتان هیچ گاه احساس خجالت و پشیمانی نکنید...

فرقی نمیکند از بستگان شما باشد یا عشقتان یا یک آشنای تازه...

مجبور نیستید برای کسی که باعث رنج و احساس حقارت در شما میشود جایی باز کنید...

جدایی ها تلخند و آزاردهنده اما از دست دادن کسی که باعث آزار شماست ، در حقیقت منفعت است نه خسارت

دکتر# الهی قمشه ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام الان كه صفحه ي ٦٥تاپيكتيم مطمعنم خيليا اين حرفا رو بهت زدن اگه يه دره براي خودت ارزش قائلي با ...

رفتم پولشا دادم دیگ تموم شد خودشم بکشه برمیگردم من تاپیک های شمارو دنبال میکردم میدونستم با پسری بودین ک اذییتون میکرده در جریان کار شما بودم اینم مثل همون دوست پسر سابق شماس باید شوت شه بره

هل چی موندم به خاطر دوست داشتن بود چون خائن نبود باهاش بودم فقط یه ویژگی خوب داشت اونم این بود ک اهل ...

این اصلا آدم نیست که بخواد خیانت کنه با این اخلاقش کسی تحویلش نمیگیره تا آخر عمر کسی نگاشم نمیکنه

رفتم پولشا دادم دیگ تموم شد خودشم بکشه برمیگردم من تاپیک های شمارو دنبال میکردم میدونستم با پسری بود ...

بهش گفتی نمیخوامت محکم و مقتدر بعد میبینی چقدر این آدم ذلیله و حیف از وقتی ک باهاش گذروندی