2777
2789
ببخشید تو تاپیک شما دردمو گفتم قبل ایکه بیام سایت یک عالمه گریه کردم 

گلم این چه حرفیه چه اشکالی داره خب اومدیم اینجا حرفای دلمونو بگیم 

مامان دو قلوها 👶👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخیییی الهی فدات بشم انشالله که نی نیت سالم بیاد بغلت  گلم چن ماه لتروزل خوردی؟

من همون ماه اول باردار شدم ولی شوهرم آز داده بود شما هم این ماه شوهرتون آز بده بهتره

😊
ناامید نشو عزیزدلم هیچکار خدا بی حکمت نیست منم با لترزول و اچ سی جی باردار شدم الان یک ماه و سه روزه ...

از هفته چند لکه بینی داشتی؟ شیافم داشتی اثر نکرد؟

**اللهم عجل لولیک الفرج**
گلم این چه حرفیه چه اشکالی داره خب اومدیم اینجا حرفای دلمونو بگیم 

دیگه خیلی بریدم تو شهر غریب با خونواده شوهر زبون نفهم و بی فرهنگ خیلی سخته یه تنه حریف مشکلات شدن 

😊
از هفته چند لکه بینی داشتی؟ شیافم داشتی اثر نکرد؟

از هفته پنج اولش یک روز داشتم دو سه روز نداشتم الان دو هفته ست تقریبا هر روز دارم قبلا شیاف ایرانی استفاده میکردم الان دکتر برام شیاف خارجی و دوفاستون نوشت

😊
دیگه خیلی بریدم تو شهر غریب با خونواده شوهر زبون نفهم و بی فرهنگ خیلی سخته یه تنه حریف مشکلات شدن&nb ...

اه خیلی بده 😔😔😔یکم بی خیال باش به حرفاشون اهمیت نده استرس برات خوب نیس 

مامان دو قلوها 👶👶
از هفته پنج اولش یک روز داشتم دو سه روز نداشتم الان دو هفته ست تقریبا هر روز دارم قبلا شیاف ایرانی ا ...

ایشاا... که چیزی نیست .خیلی ها بعد هفته 10 اوضاعشون نرمال شده.فعلا تا میتونی استراحت کن و استرس نداشته باش اصلا میدونم نمیشه سخته ولی سعی کن به آروم بودن و توکل کن به خدا .چهارقل بخون به شکمت مداوم

**اللهم عجل لولیک الفرج**