2777
2789
عنوان

احضار روح

| مشاهده متن کامل بحث + 7378 بازدید | 208 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما تو شوهرمون یکی هس از روی ی چیزی بنام زاغ اینده رو میگه کلا با جن ها در ارتباطه همه چی رو میگه

واقعا؟ چطوریه میشه بگی

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

ببینید دوستان گلم یه توضیح کامل بدم

هیچ روحی نمیتونه بدون اجازه خداوند به این دنیا سر بزنه چون تموم ارواح مردگان الان برزخن

اینایی ک احضار میکنید جن هستند هر چیم ازشون بپرسید از گذشته و دیگران چون اونا میتونن هر جایی برن و استراق سمع کنند اگه بخوان بهتون میگن و خیلی از فالگیر ها جن دارن میرین پیششون میگه بگم اسمت چیه و هزار تا نشونه که وقتی میگه میگین وااااای این از کجا میدونه با تعجب تمام درواقع اون جنه ک بهش اینارو گفته.

خداوند متعال اجازه نمیده ک هیچ جنی ب انسان نزدیک بشه و آزارش بده مگررررررررررررر!!!!مگر اینکه خودمون بریم سراغشون 

در واقع مثل شیری در قفسن تا وقتی تو قفسه هیچ کاری باهامون نداره ولی امان از روزی که با رفتن پیش رمال و فالگیر و دعا نویس و احضار ارواح خودتون کلید این قفس رو باز کنید دیگه نمیتونید مهارش کنید 

واما کسانی که برای شما و علیه شما دعا نویسی و طلسم میکنند فقط یک راه داره از شر تمام این چیزا خلاص شید و اون دعا ها و طلسم ها براتون باطل باشه اونم اینه فقط به خداوند توکل کنید بگین خدایا بهت توکل کردم از شر تمام اجنه و دعا نویس و طلسم اینطوری همیشه در امانید 

وگرنه اگر سراغشون رفتین انتظار هر بلایی در زندگی داشته باشین.یا حق

امیرحسین پسرنازم همیشه خدا حفظت کنه برام مادر