2777
2789
عنوان

بیبی چکم. بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 114 پست
نگران نباش منم سقط داشتم تو ابان نه هفته بودم ولی تو پنج هفته مونده بود😐 بلافاصله ایشونو باردارشدم ...

وای چقد انرژی دادی بخدا چقد خوبه آدما بهم انرژی بدن 

انشالله که زود عکسشو بذاری بگی اومد بغلم توکل به خدا ممنونم ❤️❤️❤️❤️

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
انشالله که سالمه، استرس و نگرانی برات خوب نیست سعی کن آرامشتو حفظ کنی عزیزم😘

انشالله ممنونم. توکل بخدا. 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چقد انرژی دادی بخدا چقد خوبه آدما بهم انرژی بدن  انشالله که زود عکسشو بذاری بگی اومد بغلم ...

دیگه چیزی نمونده قدم رنجه کنه😁🥰

اخه یکبار سقط طبیعیه استرس نداشته باش 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
استارتر عزیزم الهی به سلامتی و دلخوشی بیاد بغلت قدمش برات پرازخیر و برکت باشه شما الان مادری و دعا ...

من حاجتمو از حضرت ابوالفضل گرفتم نذرش کن صلوات بهش هدیه کن رد خور نداشت برای من. 

برات 100 تا صلوات هدیه میکنم به حضرت عباس مطمعنم زودی میای میگی مرسی دعات گرفت برام. چون دعام برای خیلیا گرفته با این صلوات که هدیه میکنم به آقا ابوالفضل 

امروز برات میفرستم. ممنون از دعای خوبت خیلی انرژی دادی ❤️❤️

استارتر عزیزم الهی به سلامتی و دلخوشی بیاد بغلت قدمش برات پرازخیر و برکت باشه شما الان مادری و دعا ...

انشالله اول یه شوهر خوب صالح و عاقل بیاد برات بعدم زود دوقلو باردار بشی نیت میکنم برات میفرستم. نگران نباش 

من حاجتمو از حضرت ابوالفضل گرفتم نذرش کن صلوات بهش هدیه کن رد خور نداشت برای من.  برات 100 تا ...

خیلی ممنونم از لطفت عزیزم

الهی آقا ابوالفضل نگه دار کوچولوت باشه

منم سرنمازم دعات میکنم نی نیت سالم بیاد پیشت

مامان خانووم☺☺

انشالله اول یه شوهر خوب صالح و عاقل بیاد برات بعدم زود دوقلو باردار بشی نیت میکنم برات میفرستم. نگرا ...

1دنیا سپاس

خودت و همسرت و زندگیت و کوچولوی توراهت بیمه امام زمان و حضرت ابولفضل

اس  تارتر عزیز مبارکه ان شاء الله به سلامتی بغل بگیری نی نی نازت رو 

موعدت کی بود؟ 

منم سقط داشتم امروزم بیبی گذاشتم بعد سه روزتاخیرمنفی شد

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
اولی مال 20 روز پیش هس یه خط محو هاله داشت تو عکس معلوم نیس دومی مال 10 روز پیش  همشون زیر سی ...

یعنی منظمه دوره هاتون چون منم سقط داشتم ۴ماه پیش واین ماهم اقدام کردم میخواستم بدونم از کی چقدر بعد نزدیکیتون هاله انداخته نگرانم‌نباش عزیزم مبارکت باشه ایشالا به سلامتی دنیاش بیاری😍😍😍😍

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
من حاجتمو از حضرت ابوالفضل گرفتم نذرش کن صلوات بهش هدیه کن رد خور نداشت برای من.  برات 100 تا ...

منم دوس دارم بچه دار شم... میشه بگی چه نذری کردی و چطوری؟ 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 

عزیزم مبارکت باشه برای منم دعا کن خدا ب منم ی بچه بده😄

می روم ... اما نمی پرسم ز خویش   ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟