سلام بچها شوهرای شماهم وقتی تو جمع میان جو گیر میشن و اخلاقشون عوض میشه؟یا فقط اعجوبه ی من اینطوریه،خیلی از دستش حرص میخورم،راهکار بدین فقط نگین بیخیال باش از این حرفا...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا تو جمع یادش میره منم هستم بعد ک ناراحت میشم دونفری ک شدیم میگه چته ولی دیگه اونموقع چ فایده دار ...
دقیقا" مثل شوهر من...من برای شوهرم تولد گرفته بودم...کیک را گذاشته بودم روی اپن رفتم کادو همسرم را بیارم دیدم که همسرم بدونه من کیک را گذاشته و دارن عکس میندازن
دقیقا" مثل شوهر من...من برای شوهرم تولد گرفته بودم...کیک را گذاشته بودم روی اپن رفتم کادو همسرم را ب ...
چی کردی اونوقت؟همیشه همین طوریه؟شوهر من پیش یکی از دوستاش بد جوگیر میشه اصلا اینگار اون پسره تبدیل شده به هوو برای من اونم انگار مرض داره عمدا یه کاری میکنه حرص من دربیاد
چی کردی اونوقت؟همیشه همین طوریه؟شوهر من پیش یکی از دوستاش بد جوگیر میشه اصلا اینگار اون پسره تبدیل ش ...
عزیزم الان ده ساله ازدواج کردم همیشه جلوی خانواده اش به من بی محلی کرده طوری که خانواده اش هم برای من ارزش قائل نیستن...بعد که خانواده اش میرن عوض میشه و تازه منو میبینه...