2777
عنوان

شوهر جو گیر

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 38 پست
چی از خودمه؟؟؟

بعضیا میخان بگن فقط مال تو این جوریه میگن از تو هست لهجشون اینجوریه فک کنم کرمونیه خانمه

خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا تو جمع یادش میره منم هستم بعد ک ناراحت میشم دونفری ک شدیم میگه چته ولی دیگه اونموقع چ فایده دار ...

دقیقا" مثل شوهر من...من برای شوهرم تولد گرفته بودم...کیک را گذاشته بودم روی اپن رفتم کادو همسرم را بیارم دیدم که همسرم بدونه من کیک را گذاشته و دارن عکس میندازن

دقیقا" مثل شوهر من...من برای شوهرم تولد گرفته بودم...کیک را گذاشته بودم روی اپن رفتم کادو همسرم را ب ...

چی کردی اونوقت؟همیشه همین طوریه؟شوهر من پیش یکی از دوستاش بد جوگیر میشه اصلا اینگار اون پسره تبدیل شده به هوو برای من اونم انگار مرض داره عمدا یه کاری میکنه حرص من دربیاد

خدایاشکرت...
چی کردی اونوقت؟همیشه همین طوریه؟شوهر من پیش یکی از دوستاش بد جوگیر میشه اصلا اینگار اون پسره تبدیل ش ...

عزیزم الان ده ساله ازدواج کردم همیشه جلوی خانواده اش به من بی محلی کرده طوری که خانواده اش هم برای من ارزش قائل نیستن...بعد که خانواده اش میرن عوض میشه و تازه منو میبینه...