2821
2789
عنوان

روانی شدم 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اجازه تنهایی بیرون رفتن ندارم بقیه هم ارومم نمیکنن وقت برام نمیزارم

من چی بگم‌پس تک دختر هستم با مامانم راحت نیستم با دوست ۱۰ سالم سر کنکور قهر کردم .....

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
ممنون ، خیلی دوس دارم دور کنم از خودم ولی زود ب همین حالتا برمیگردم 😞

منم همینطوربوده وهستم ولی الان خیلی بهترشدم فقطم خودم تونستم به خودم کمک کنم نه هیچکس دیگه ..تصمیم گرفتم ثبات روحی داشته باشم ولی خیلی برام سخت بودچون به شدت احساساتی وزودرنج هستم باخودم میگفتم ازامروزشروع میکنم وقتی چیزی برخلاف برنامه ریزیم پیش میومدبه خودم میگفتم اصلامهم نیست چون به یکباره نمیشه عوض شددوسه ساعت که خوب بودم حتی بازمیگفتم خوبه کم کم بیشترم میشه

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
منم همینطوربوده وهستم ولی الان خیلی بهترشدم فقطم خودم تونستم به خودم کمک کنم نه هیچکس دیگه ..تصمیم گ ...

منم اینطوری میگفتم ولی خییییییلی بدتر میشم اطرافیانمم ازم زده شدن

درگذشته فقط برام مهم بودهمه ازم راضی باشن باکوچکتریت حرف وکنایه ای بخصوص ازخوانواده همسربه شدت افسرده میشدم که خدایامن که دوسشون دارم واحترام بیش ازحدمیذارم چرااون حرفوزدن ولی کم کم حالیم شد قانون روزگارهمینه ومن نمیتونم عوضش کنم خیلی دیرفهمیدم سالهای زیادی روباگریه وسعی دراثبات اینکه ادم خوبیم بخصوص به شوشووخونوادش ازدست دادم ولی ازاین به بعدمیخوام خودم باشم وفقط به رضای خدافکرکنم چون اعتقادپیداکردم کاری که رضای خدارودرپی داره بایدرضای بندش روهم به دنبال داشته باشه اگه غیرازاین بودعیب ازاون بندس نه من پس بیخیال

منم چون سالهای زیادی فقط خودموطبق سلیقه اطرافیان تنظیم میکردم ودیدم لطف مکررداره میشه حق مسلمشون وانگارروزبه روزمتکبرترمیشن وخوبیاموبه روم نمیارن به خودم اومدم الان چون میخوام عادی رفتارکنم تازه شوشو واطرافیانش فکرمیکنن هارشدم ولی دیگه برام مهم نیست احترام همه رودارم کسی پاروی دمم گذاشت محترمانه جواب میدم

منم چون سالهای زیادی فقط خودموطبق سلیقه اطرافیان تنظیم میکردم ودیدم لطف مکررداره میشه حق مسلمشون وان ...

من خدا رو شکر لطف زیادی نکردم ب کسی در حد اندازشون ، من یکی پا رو دمم بزاره نمیتونم ریلکس باشم و عین روانیا برخورد میکنم 🤒😥

اخی من دورم شلوغه ولی اعتماد ندارم بهشون ، مامانمم همش میچسبه ب خواهرم

اصلا من وقتی مامانم رو با خواهراش میبینم از خواهر متنفر میشم چون منو دیگه نمیبینه

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
ب خواهر خودم ، من با خاله هام خوبم

من خوب نیستم خونواده پدری هم دورن ازم یه شهر دیگم ولی خاله هام همس انتقادم میکنن نوع لباس پوشید چاقی و لاغری خوردن و نخوردنو.......