2777
2789
چقدر آرزو داشتم شوهرم قد بلند باشه🙄🙄🙄 کلا مردا آب رفتن😟😟 خیلی کم میبینم مرد قد بلند

عزیزم دومتر باشه اما مرد نباشه به درد هیچی نمیخوره

از قدیم گفتن نیم کیلو باش ولی مرد باش

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
بفرستش باشگاه😶

میبینمش بفرستمش؟چندبارمدگفتم گوش نکرد منم کاری ندارم به کارش اوقدچاقالوبشه بترکه

درجامعه ای ک همہ ادعای دانای کل بودن میکنند           تـــــــوصادقانہ کسخل باش😪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دومتر باشه اما مرد نباشه به درد هیچی نمیخوره   از قدیم گفتن نیم کیلو باش ولی مرد باش

موافقم

درجامعه ای ک همہ ادعای دانای کل بودن میکنند           تـــــــوصادقانہ کسخل باش😪
اوقدبدم میاد😭

نگو عزیزم دلت میاد

بفرستش باشگاه یا خودت غذاهاش سالم کن 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
نگو عزیزم دلت میاد بفرستش باشگاه یا خودت غذاهاش سالم کن 

اره میاد😬خودم هرچندروزیبارمیبینمش خونه مامانش هرچی گیرش بیادمیخوره اینجام ک هروقت میادمنم دیگه کاریش ندارم .فقط حواسمو به خودم جمع کردم ک چاق نشم

عزیزم دومتر باشه اما مرد نباشه به درد هیچی نمیخوره   از قدیم گفتن نیم کیلو باش ولی مرد باش

اینو ۱۰۰ درصد قبول دارم

این آرزوی مجردیام بود

الان میفهممم که قد و قیافه اونقدرا مهم نیست

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اره میاد😬خودم هرچندروزیبارمیبینمش خونه مامانش هرچی گیرش بیادمیخوره اینجام ک هروقت میادمنم دیگه کاری ...

عزیزم ان‌شاءالله خوشبخت باشید عاشق و شاد😄💞💞💞💞