2777
2789
عنوان

گمشده پیدا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 29 پست
خداروشکر منم دوست دارم بدونم قضیه چی بوده!امیدوارم نگن خصوصیه دخالت نکنین که من فضولم    

منم خیلی کنجکاوم اما اونجور که توضیح دادن قضیه فرار که نبوده الانم بیمارستانه لابد ربوده شده بوده

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیر لیدا بود عکسشم گذاشتم

خیر مرجان بود من میدونم

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
خیر مرجان بود من میدونم

اونو من نمیدونم عکس پستی که اقای صمر پور امروز گذاشت که پیدا شد رو گذاشتم چون تو محل ما بود در جریان بودم

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
اخه فرار دیگه چیه تو قرن 21

نه بابا اصلا سنش به فرار نمیخورد

بعدشم دلیلی نداشت منتها اگاهی همه احتمالات رو در نظر میگیره

اونو من نمیدونم عکس پستی که اقای صمر پور امروز گذاشت که پیدا شد رو گذاشتم چون تو محل ما بود در جریان ...

مرجان مرجان مرجاااااان

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
اداره اگاهی که بله کارشون هست. ولی دیگه تو خبر گفتن نداره. 

تو پست اینجوری گفته بخاطر این میگن که مردم شایعه درست نکنن و بعدا برای خانوادش مشکلی پیش نیاد

مرجان مرجان مرجاااااان

عشقم جون من ی نگاه به عکسی که گذاشتم بنداز😂

بزنم به تخته چقدر استقامتت خوبه اول بخون بعدش تحقیق کن سپس پافشاری کن که وقتی موضعت غلط از اب درمی ...

یه کاری کردم بالاتر از تحقیق، زنگ زدم اداره آگاهی که مسئولیت پیدا کردن مرجان خانوم رو داشتن، اونا خودشون گفتن .باهات شرط میبندم مرجانه مررررررجااااااااان