2777
2789
عنوان

مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 42 پست
ایشالا سالمه سالمه نی نیت چشم حتما دعات میکنم عزیزم

برو بیمارستان بگو میترسم انفاقی بیفته. حالا خدا ببخشه اگ خیلی میترسی خب بگو  خواهرم یا آشنامون  قبلا اینجوری شد و بچش نموند یا داشت اتفاقی میفتاد  منم میترسم 

برو بیمارستان بگو میترسم انفاقی بیفته. حالا خدا ببخشه اگ خیلی میترسی خب بگو  خواهرم یا آشنامون ...

اره این فکر خوبیه واقعا هم میترسم بچه دوستم سر ۴۱ هفته مدفوع کرده بود و مرد متاسفانه چون دیر فهمیون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره این فکر خوبیه واقعا هم میترسم بچه دوستم سر ۴۱ هفته مدفوع کرده بود و مرد متاسفانه چون دیر فهمیون

خب پس دروغ هم نمیگی پس واقعا یکی هس ،  دوستتو عین خواهرت بدون بگو منم میترسم  سابقه داریم 

خداکنه بستریم کنن باهمون امپول فشارم راضی ام بدنیا بیاد 

این کیسه آبت انشاءالله امشب پاره بشه ، مال خواهرم سر صبح بدنش خیس بود درد نداش اصلا. بردنش بیمارستان. امپول فشار زدن و صبکردن  تا زور زد طبیعی زایید 

این کیسه آبت انشاءالله امشب پاره بشه ، مال خواهرم سر صبح بدنش خیس بود درد نداش اصلا. بردنش بیمارستان ...

باورت میشه امروز کلی تو خونه بالا پایین پریدم گفتم کیسه ابم پاره شه اما دریغ از ۱ قطره 

بخدا خل شدم دیگه هیچ راهی به ذهنم نمیرسه

توکل به خدا 

از تارخ پری حساب کنم که ۴۲ هفتمم تموم شده از روی سونو وسط هفته ۴۱ هستم

عزیزم زایمان کردی؟ شوهرت اخلاقش بهتر شد؟

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی