2777
2789
عنوان

لطفا نظرتون رو بگید میخوام به گوش خانمم برسونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 203 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این خانمی که انقدر سرش تو گوشی و اینترته که حتی به بچه ی خودشم حس مادری نداره ارزش زندگی کردن رو ندا ...

😐میشه محترمانه خفه بشی عزیزدلم؟ 

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤
من الان دلرم بچه شیر میدم و گوشی تو دستمه زشتع من نصیحت کتم

خخخخ خیلی 

به خصوص که من حامله ام و بیست و چهاری گوشی دستمه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
یعنی یه زره جزبه نداره ازت یه مسقال حساب ببره؟

میخواید دعوا راه بندازید 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
کاری نداره بچه رو بگیرید شما ازش مراقبت کنید که راحت بتونه از گوشی استفاده کنه 😁

بهترین نظر این تاپیک😂😂😂👌👌👌

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

بهش بگو خانم همکارم زایمان کرده هم اتاقیش خانمی بوده که نوزادش ناقص العضو بوده  گفتن بخاطر امواج موبایل بوده

(این اتفاق تو خانواده‌من افتاده اونجا بودم‌و بچه را دیدم که یک دست نداشت تو سونوگرافی متوجه نشده بودن

فرهنگ ما حداقل ده قرن عقبه ک زن از بد گفتن به یه خانوم دیگ لذت میبره اونم جلو جمع  کاش یکم پشت ...

عزیزم چرا انقد تعصب؟چرا وقتی یه خانوم میگه شوهرم همش تو گوشیه،یکی میگه بکن تو حلقش،یکی میگه زیر سرش بلند شده،یکی میگه با پا برو تو صورتش....حالا یه آقا پرسیده همه غیرتی شدید؟؟؟؟؟

متعصب_نباشیم#  

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

خانوم عزیزم شما که اینهمه زحمت کشیدی و بچه دنیا اوردی بهتره بدونی امواج موبایل برای بچه ضرر داره...مطمئنم که سلامتی بچه برات خیلی مهمتر از اون گوشیه پس بزارش کنار و نزدیک بچه نیارش...اینم بدون اون بچه ای که الان بغلته آرزوی منه😔

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این خانمی که انقدر سرش تو گوشی و اینترته که حتی به بچه ی خودشم حس مادری نداره ارزش زندگی کردن رو ندا ...

مرسی بابت کمکت

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

اینجا اکثرا مادرن و بدتر اینکه بیشترشون باردارن  و خیلیاشون خودشونم موقع خوابوندن بچه و....تو نی نی سایتن 

پس نمیتونن خیلی موثر واقع بشن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

Che harfe zeshti

برای حاجت روایی من اگه تمایل داشتید یک صلوات بفرستید😘