2777
2789
عنوان

از چه سنی سیبیل و ابروتونو برداشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17452 بازدید | 81 پست
کی گفته نباید؟ یه روز اراده کن بزن بره فوقشم یکم غر میشنوی که هممون این غرارو شنیدم ولی کم کم عادی م ...

منم تحت يك عمليات انتحاري خودم دس ب كار شدم همه رو شوك كردم😂🙌🏻

همون قضيه ي آرزوي كفتر بودن و ...    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تحت يك عمليات انتحاري خودم دس ب كار شدم همه رو شوك كردم😂🙌🏻

همه همین کارو کردن اصن راهش همینه نمیدونم چرا بعضیا هنوز منتظر اجازه ان   

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
خجالت# 🤦🏻‍♀️    

خجالت از تغییر کردن رنگ موها؟ نمیفهمم  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

من دوم راهنمایی سیبیل

۲۲سالگی اول ارشد ابروهامو تمیز میکردم خودم.

اصلاح کامل روز قبل عقد.شوهرم عکسای مجردیمو دیده میگه خیلی خوشگلتری با ابروهای قبلی.دیگه برندار😒😑

تیکر عروسیمه...انشاالله سرموعد به خوبی برگزار شه.  
دیگه پسرا که مرد نیستن باید دخترا سیبیل داشته باشن جامعه کمبود مرد حس نکنه یا نهههه؟؟؟؟؟

😂😂😂😂😂👍

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌