2777
2789
عنوان

عروس بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 26 پست
هیچی نگفتی?میگفتی پیری خودتم میبینیم که چنگال رو میکنی تو ک و نت😑😑😑ببخشید عصبی میشم بی ادب میشم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه بی ادب 

منم خونه عروس داییم رفتم 

با زنداییم 

تازه دو ماه بود زاییده بوده عروسش 

بعد زنداییم پهلو بچه نشسته بود پشت به اپن 

من میدیدم عروسشو 

اونم راحت پشت زنداییم ادا میومد دهن کج میکرد دستشو رو هوا علامت خاک بر سرش ...تکون میداد 

خیلی بدم اومد 

هیچی اونجا نگفتم 

بعدا به مامانم گفتم 

مامانمم گفت نه ولش کن هیچی نگو بگیم که باور نمیکنن فکر میکنن دروغ گفتیم ...یا دو بهم زنی کردیم ..

ولی یادم میاد حرصم میگیره که چه جور چه فکری کرده راجب شخصیت من که راحت داشت پشت زنداییم اینکارارو میکرد ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
هیچی نگفتی?میگفتی پیری خودتم میبینیم که چنگال رو میکنی تو ک و نت😑😑😑ببخشید عصبی میشم بی ادب میشم

حال کردم گلم خیلی باحالی

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            
اگه قبل ازدواج یک آزمایش مغز و شعور هم میگرفتن خیلی خوب میشد این حیوونا رو باید عقیم کرد تا تکثیر نش ...

فکر جالبیه  

ولی واقعا خوب میشد

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

یکی از عزیزان من چندسال پیش گوشاش سنگین شد یه الاغی مسخره اش کرد گفت حالا دیگه باید ازاین به بعد باتو با ادا و شکلک حرف بزنیم،صدا که نمیشنوی،حالا الان گوشای خودش سنگین شده زنگ میزنه بهمون اصن نمیشنوه چی میگیم خودش تند تند حرفاشو میزنه خداحافظی میکنه قطع میکنه،خودتم پاره کنی نمیفهمه چی میگی،خاک برسرش

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.