2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 26 پست
اگ ب مردت اعتماد داری برویماه بمون 

من به شوهرم خیلی اعتماد دارم تو شهر خودمونیم نیاز به اینکه از هم دورشیم هم نداریم‌.ولی دور از جون شماها بعضی زنا شیطانن همچین ادمو گول میزنن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره بابا برو تنهایی صفا کن تجربه من توی زندگی مشنرک اینه که این دوری ها و دلتنگی ها باعث میشه عشق و ...

منم همین حسومیکنم

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
من به شوهرم خیلی اعتماد دارم تو شهر خودمونیم نیاز به اینکه از هم دورشیم هم نداریم‌.ولی دور از جون شم ...

خب اين شياطيني كه شما ميگين،هميشه هستن و همه جا،اگه طرف گول زدني باشه شما بهش وصلم باشي بلاخره يجا كارشو ميكنه.

خب اين شياطيني كه شما ميگين،هميشه هستن و همه جا،اگه طرف گول زدني باشه شما بهش وصلم باشي بلاخره يجا ك ...

اینکه تو حضور نداشته باشی خیلی راحتتر این اتفاق میفته 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اینکه تو حضور نداشته باشی خیلی راحتتر این اتفاق میفته 

اگر شما تنها باشی و اقایون مریضی بخوان شمارو به بیراهه بکشن منحرف میشی؟

مردت هم باید همینقدر متعهد باشه که اگر باچندتاخانم شل تو خونه تنهاشم بذاری خیالت از بابتش راحت باشه

اگر شما تنها باشی و اقایون مریضی بخوان شمارو به بیراهه بکشن منحرف میشی؟ مردت هم باید همینقدر متعهد ...

خب از کجا باید بفهمیم که مرد ما انقد متعهده؟باور کن دور و اطراف خودم انقد از این موردها میبینم خیلی خیلی زیاد شده.دخترعمه‌ی خودم خیلی به شوهرش اعتماد داشت شوهرش بی نهایت زن ذلیل بود ولی همش فقط و فقط ظاهر بود دخترعمه‌ی من متاسفانه همیشه تنهاش میذاشت اخرم کار دست خودش داد.شاید اگه خونه‌رو ترک نمیکرد انقد به مدت طولانی  شوهرش  پیش روی نمیکرد حداقل پای یه هرزه تو خونش باز نمیشد.درسته مرد بیرون میتونه هزارتا کار بکنه حتی اگه زنش باشه ولی اگه زن نباشه راحتتر اینکارو میکنه

اگه به اتفاق افتادن باشه،دير و زود داره اما سوخت و سوز نداره

راستش من حرفتونو قبول ندارم با کمال احترام.من میگم اگه یه زن همش شوهرشو تنها بذاره به مدت طولانی اونم مرده نیاز داره خیلی راحتتر اینکارو میکنه تا اینکه زنش باشه و نیازهاشو رفع کنه

راستش من حرفتونو قبول ندارم با کمال احترام.من میگم اگه یه زن همش شوهرشو تنها بذاره به مدت طولانی اون ...

اگه اين تنها گذاشتنا هميشگي باشه كه بله منم با شما موافقم،ولي اگه هر از گاهي باشه خير.

اگه اين تنها گذاشتنا هميشگي باشه كه بله منم با شما موافقم،ولي اگه هر از گاهي باشه خير.

درست میگی.من بالاتر نوشتم که دخترعمم همیشه شوهرشو تنها میذاشته اونم بهش خیانت کرده چون واسه یکی از نزدیکان خودم این اتفاق افتاده و من با چشمای خودم دیدم خیلی خیلی چشمم ترسیده همش به همه میگن‌شوهراتوتو تنها نذارید چون شوهر دخترعمه‌ی خودم خیلی عاشق بیشه بود مثلا ادم‌نمیتونه اعتماد کنه‌ حتی اگه شوهر‌ادم خوب باشه انقد زنای بد زیاد شدن با اون زبونای چربشون خدا الهی لعنتشون کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز