2777
2789
عنوان

بهم میگین چرا !؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 47 پست
پیجت عمومیه

نه عزیزم پیج ایشون پابلیکه

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
شاید بلد نیست چجوری استوری ببینه

وااا میشه یعنی واقعا🤔

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا والا نت که داره تو تل گرام میبینمش

منم چتدتا از اقوام شوهرم فالو کرده بودن نه لایک میکردن نه کامنت ولی استوری میدیدن و واسه فضولی توی پیجم بودن منم زدم از دم بلاک کردم 

آیدیمم تغییر دادم که دیگه پیدام نکنن

توام بلاکش کن

البته مورد شما شاید اینستا رو پاک کرده

میدونم به زودی میای و دنیای کوچیک من و بابات با اومدنت غرق شادی میشه👪
پسر مامیل ماهم به من چشمک میزنه یا صداش می کنم میگه جانم ولی می دونم منظوری نداره چون دوسال از من ک ...

نه خوووو این کاملا جلب توجه میکنه خیلی میخاد بدونه من چیکار میکنم چندسالمه خونمون کجاس من هی جواب سربالا میدم 

وقتی تنها باشیم تو اتاق با وقتی که کسی باشه رفتارش متفاوته منم سعی میکنم خیلی باهاش تنها نباشم تو اتاق 

اصلا اینطور نیس،مراقب رفتارت باش که درس رفتار کنی و آتو ندی دستش، مردی که چشمک میزنه اکثرا عوضیه

کلا که نسبت ب این حرکت حس خوبی ندارم حس میکنم خیلی حرکته چندشیه😖😖😖

از این مدلای پونزده بیست سال پیش ابراز وجودیاس انگاری 

منم چتدتا از اقوام شوهرم فالو کرده بودن نه لایک میکردن نه کامنت ولی استوری میدیدن و واسه فضولی توی پ ...

نه فدات شم پست گذاشته امروز 😶

بدمم نمیاد بلاکش کنم اما بپرسه چرا بلاک کردی بگم چی؟

ببین پسری که قصد اینایی داشته باشه یه راهی پیدا میکنه که حرفش رو بهت بگه .فکر نکن بهش چون یهو دیدی ت ...

متوجه منظورت هستم عزیزم ولی اینم میدونم که رفتاراش با من با بقیه همکارا متفاوته مثلا بقیه بهش سلام میدن من نمیدم این به من سلام میده چند باری آدرس خونه و بهونه های مختلف آورده اما من خیلی رو ندادم بش

نه فدات شم پست گذاشته امروز 😶 بدمم نمیاد بلاکش کنم اما بپرسه چرا بلاک کردی بگم چی؟

بلاکش نکن فعلا

یه پست الکی بزار بگو اونایی که نه لایک میکنن نه استوری چک میکنن منظورشون چیه

ببین واکنشش چیه

والا نمیدونم منظورش چیه

خجالتیه شاید

بلاکش نکن فعلا یه پست الکی بزار بگو اونایی که نه لایک میکنن نه استوری چک میکنن منظورشون چیه ببین و ...

اخه بنظرم خیلی حرکت چیپیه خودش درخواست داده خودش فالو کرده بعد اینجوری😐

خو برا رسیدن به جوابای سؤالاتت اومدی یبار دیگه میپرسیدی جواب میدادم بخدا 🤣

متوجه منظورت هستم عزیزم ولی اینم میدونم که رفتاراش با من با بقیه همکارا متفاوته مثلا بقیه بهش سلام م ...

خب وقتی رو نمیدی شاید فکر میکنه کسی تو زندگیت هست و ترس از ریجکت شدن داره....اگر بهت پیام داده که داریم میریم بستنی و ....منظور داره.اگر خوشت میاد ازش عادی برخورد کن و اجازه بده حرفش رو بزنه بعد تصمیم بگیر ...همین

اخه بنظرم خیلی حرکت چیپیه خودش درخواست داده خودش فالو کرده بعد اینجوری😐 خو برا رسیدن به جوابای سؤا ...

نمیدونم من که خودمم اصاب مصاب ندارم در این موارد بلاک یا ریمو میکنم

مورد تو فرق داره ظاهرا طرف کراش داره روت

نمیدونم فازش چیه

کاش میشد بزنم فکشو پیاده کنم

خب وقتی رو نمیدی شاید فکر میکنه کسی تو زندگیت هست و ترس از ریجکت شدن داره....اگر بهت پیام داده که دا ...

خوب اون موقعه هنگ بودم از کاراش الان که فهمیدم اینجوریه انکاری فایده نداره کسیم تو زندگیم نیس بخدا ولی چندباری گیر داد که چقد گوشی دستته من بیکار میشدم میومدم نی نی سایت اونقدریم نبودم که بخاد طولانی بشه ولی به یه تاپیک یکی از بچه ها سر میزدم 

یا دوستام بهم مسیج میدادن برای قرار بیرون ویس میدادم تو تل چون وقت نمیکردم پی ام جواب بدم 

الانم نمیدونم چیکار کنم هم بدم میاد یکی تو زندگیم فضولی کنه هی سرشو بکنه تو زندگیم هم حس میکنم خوشم میاد ازش🙄

خودم باکارامم خودمو دارم خراب میکنم انگاری😑

نمیدونم من که خودمم اصاب مصاب ندارم در این موارد بلاک یا ریمو میکنم مورد تو فرق داره ظاهرا طرف کراش ...

بیا بیا بزن بزن😂😂😂