2777
2789
یعنی مخوشش اومده ازش😞 حالا دوسپسرت بوده یا شوهرت؟؟؟

نه شوهر نیست. ولی خیلی دوستش دارم. 

زنه سنش از من و خودش بالاتره. مردای زیادی میبینم قلب و فدایت شوم براش نوشتن و اینم همینطور. شده زیر ی پستش دو سه بار قلب گذاشته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر زیر همه عکساش گذاشته منظور داره.دوست پسر من قربون صدقه قد و بالاشون میرفت اسکول بعد میگفت همه می ...

قربون صدقه چیزی نیست ندیدم ولی قلب و گل رزقرمز رو براش میذاره 

قلب قرمز علامت عشق با علاقس دگ مطمئنا پیگیر میشم ته توشو درآرم

چطور ته توشودرارم؟ اگه از خودش بپرسم ک طفره میره. برم از اون خانومم بپرسم ک ممکنه چیزی نگه یا بره بهش بگه برام بدتر بشه 

قربون صدقه چیزی نیست ندیدم ولی قلب و گل رزقرمز رو براش میذاره 

نشانه علاقه اس قلب.بهش مثلا ابراز علاقه کرده البته اگر ازین دختراس که همه واسش چرت و پرت مینوسن و قلب میزارن شاید یه جور رقابت بین پسرا نمیدونم دقیقا چه منظوری دارن.

چطور ته توشودرارم؟ اگه از خودش بپرسم ک طفره میره. برم از اون خانومم بپرسم ک ممکنه چیزی نگه یا بره به ...

اول درمورد خودتون مطمئن شین بعد شاید اصلا پسره دگ دلش باهات نباشه دراینصورت اری ازت برنمیادنمیشه رابطه رو بزور حفظ کرد باید خداتو شکر کنی اول راه اینارو فهیدی کما اینکه رابطه سردی و بی روحی دارین

اول درمورد خودتون مطمئن شین بعد شاید اصلا پسره دگ دلش باهات نباشه دراینصورت اری ازت برنمیادنمیشه راب ...

راجب چی مطمئن شم؟آخه چیزیه ک نمیشه سوال کرد. خیلی دلم میخواد بدونم. تو دوتا کشورمختلفم هستن. یعنی نه ی کشور دیگست 

راجب چی مطمئن شم؟آخه چیزیه ک نمیشه سوال کرد. خیلی دلم میخواد بدونم. تو دوتا کشورمختلفم هستن. یعنی نه ...

دوست پسرته ؟؟یا عشقت یه طرفه اس؟ اگ دوستین اول از رابطه خودت و اون آقا رو میگم مطمین شو