سلام خانوما،میخاسم طبق دستور تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه،خامه درست کنم ک بعد یه ربع هم زدن با همزن دورتند،تبدیل به ابی شد ک توش کره داشت،کسی میدونه چرااا
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
منم سه بار امتحان کردم خراب شد🤦♀️ ولی باز دستورای دیگ خوندم ک نوشته بودن خامه باید سرد و تگری باشه .چربیشم خامه ۳۰درصد باشه. ولی برای بار چهارم ترسیدمو امتحان نکردم😁
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...