بیاین اینجا تا با هم باشیم و بتونیم سوالامونو از هم بپرسیم
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
ب منم شیاف و پماد ک باید تو پری تزریق میکردم ب رحمم..داروی کبد و طحال برامن...کبد و قوای جنسی براشوهرم بعدگف برواقدام ..منم ب حرفش گوش نکرذم دیگه م نرفتم.پیشش..قبلن توخ سینماداخل پاساژبود یه مغازه ک فقط 5شنبه هامیومدسبزوار
دو سه هفته ی آخر داشتیم این بچه از وقتی اومد تو شکمم زیر و رو کرد من و باباشو😂 عمق فاجعه رو ببین ا ...
ای جونم 😍 خدا حفظش کنه
از همون اول هووی مامانش شده
سونو پیش کی میرفتی؟
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...