2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای سبزواری😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 30571 بازدید | 2726 پست
 واقعا اگ.ب این زودی بیاری خودم.خفه ت میکنم😂😂

نه بابا مگه دیوونم😃😃

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توتاپیک بانو رژیم..من# ... کلی‍ رژیم گذاشتم نبروببین  .میخای خوددرمانی کنی؟

رفتم نقاب پیش اون دکتر طب سنتی که خاتمی اسمش اون یه چیزایی داد یه چیزاییم تو نت و یه گروه دارم یاد گرفتم دارم رعایت میکنم.

فاطمه جوون چشام دیگه درد گرفت برم لالا شب بخیر دوستان گلم‌...😪😪😪

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
رفتم نقاب پیش اون دکتر طب سنتی که خاتمی اسمش اون یه چیزایی داد یه چیزاییم تو نت و یه گروه دارم یاد گ ...

من رفتم.پیشش چی بهت داد😆😆لابد  داروی کبد و طحال 😆😆😆😆

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

پماد وشیاف و یه شربت برا شوهرمم کاسنی و جنسینگ گف ماه دیگه اقدام کن‌😐😐😐همین حرفش یه جوریم کرد

ن ریسک نکن...میدونی نظرمن چیه اول شوهرت آزبده بینیم فاکتوراش جطوره بعد بهت میگم.چ ویتامینی بخوره...بعدم دقیقا روزای تخمک گذاری 10خردادتا10تیربرو اقدام..100%پسرمیش 100%

به تو چی گف مگه؟ 

ب منم شیاف و پماد ک باید تو پری تزریق میکردم ب رحمم..داروی کبد و طحال برامن...کبد و قوای جنسی براشوهرم بعدگف برواقدام ..منم ب حرفش گوش نکرذم دیگه م نرفتم.پیشش..قبلن توخ سینماداخل پاساژبود یه مغازه ک فقط 5شنبه هامیومدسبزوار

دو سه هفته ی آخر داشتیم این بچه از وقتی اومد تو شکمم زیر و رو کرد من و باباشو😂 عمق فاجعه رو ببین ا ...

ای جونم 😍 خدا حفظش کنه

از همون اول هووی مامانش شده

سونو پیش کی می‌رفتی؟

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...