2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای سبزواری😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 30359 بازدید | 2726 پست
نخود ک بودی 😬😬😬😬😬😬😬خیلی اذیت میکنه

تازه داره بهتر میشه

۳ماه اول داغون شدم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها برای تتو بدن جایی میشناسید که کارش خوب باشه؟

قصر عروس چطوریه؟

برای کار عروس خوبه من خودم عروسیم اونجا بودم

ولی واسه همراهی هم گرونه هم افتضاح

میندازه زیر دست شاگرداش

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بچه ها برای تتو بدن جایی میشناسید که کارش خوب باشه؟

من که نمیشناسم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

برای کار عروس خوبه من خودم عروسیم اونجا بودم ولی واسه همراهی هم گرونه هم افتضاح میندازه زیر دست شا ...

من دوبار رفتم ولی دفعه دوم یه چیزی پیش اومد که دیگه اصلا نمیرم اونجا،چون کارشون واقعا زشت بود.همه رو هالو میدونن خودشونو زرنگ 

من دوبار رفتم ولی دفعه دوم یه چیزی پیش اومد که دیگه اصلا نمیرم اونجا،چون کارشون واقعا زشت بود.همه رو ...

کفشهای نو نو منم شب عروسی تو آرایشگاه گم شد

برای عیدم گرفته بودم عروسیم دهم بود😐

برای شما چه مشکلی پیش اومد

الهی بمیرم برات..چن هعته بودی

منم ده هفته بودم

کفشهای نو نو منم شب عروسی تو آرایشگاه گم شد برای عیدم گرفته بودم عروسیم دهم بود😐 برای شما چه مشکل ...

تماس گرفتم گفتن هزینه ترمیم میشه پنجاه تومن بعد که رفتم آرایشگاه ۸۰ کشیده میگه هزینه اینقدر هیچی نگفتم ،آخرش که میخواستم برم گفتن خانم شما هزینه ات میشه ۱۸۰ هزارتومن ولی ما ۱۵۰ براتون حساب میکنیم😳😐گفتم برای چی اینقدر گفت حالا شما ۱۳۰ بده😳😳😐😐گفتم ترمیم ۵۰ گفتین ولی ۸۰ کشیدین هیچی نگفتم حالا بازم ۵۰ اضافه بدم؟

کفشهای نو نو منم شب عروسی تو آرایشگاه گم شد برای عیدم گرفته بودم عروسیم دهم بود😐 برای شما چه مشکل ...

گفت آره هزینه بیشتر باید بدین😳😳منم خیلی بهم برخورد واقعا کارشون زشته 😐اینا همون اول مبلغ میگیرن و فیش میدم نباید آخرش بگن بیشتر باید پول بدین

من رفتم پیش ثانی شماره شو ندارم ولی آدرس خونشودارم خودم رفتم پیشش کارش عاللیه

آدرس بده اگه راضی بودی برم همونجا

برای بدن زدی یا اَبرو؟ اَبرو نمیخوام من