2777
2789
عنوان

تو رو خدا برا برادرتون زن گشنه نگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 142 پست
این ازبس توخونه باباش نخورده نپوشده عقده ای شده نمونشم زیاد دیدم.

چه حرفِ زشتی

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ازش توقع یک ریال کمک نداریم الحمدالله خدا در حد خودمون داده بمون ولی رفتارش که پز داداشمون رو ب ...

داداشت وظیفشه برا پدرو مادرت خرج بکنه. ولی توهم زیادی مظلومی اگه من جات بودم به داداشم میگفتم فقط به فکرخانواده زنت نباش به فکر پدرمادرتم باش.

لطفا برا برادرتون زن نگیرین بذارین خودش برا خودش زن بگیره اگرم خیلی دلتون خاست بگردین برا خودتون زن بگیرین مرد و زنم نداره با تشکر

ب.ما.چ#  

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
تواین مورد کاملاً حق باشماست چون خودمن الان میگم من فردا روزی باهمسرم شرط میکنم که دربرابرخانوادم مس ...

میدونی ایشون پدرش معتاد و زن بازه و بما نگفتن وقتی رفتیم خواستگاری خودمون هم نفهمیدیم اللن داداشم به مرز سکته میرسه میره خونشون فقط کمک کرد بشون که از وضعیت نجاتشون بده و ختی مراسم خواستگاریش هم خونه یکی از فامیللش گذاشتن و بعدا متوجه شدیم.....یه جوری شیره مالیدن سرمون....

کی گفت جهاز ندادن سرافکندگیه!

یه خانومی گفتن همینکه مادر عروس گفته مانمیتونیم جهیزیه بدیم خودش سرافکندگیه

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
کی گفت جهاز ندادن سرافکندگیه!

وای ببخشید نمیدونم چرا اشتباه ریپ شده😣😣😣

نه از زن داداش توقع داشته باش نه برای خوهر شوهر خودکشی کن دوست من  خونه برادرتون هم وقتی فقط س ...

چقدر شما فهمیده این خوشم میاد ازتون   

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

اوف خواهر شوهر 

هرکاری برا خواهر شوهر بکنی کمه 

شاید دلش نمیخواسته لباسشو ببینی والا منم اگه شوهرم بیاد بگه نشون نمیدم 

خودت زیادی خوبی اون نیست نمیتونی تغیرش بدی یا همینجور بپزیرش یا رفتو آمد نکن

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)