برادرم مدیره براش یه زن گرفتیم که از لحاظ مادی افتضاح بود و کلی مادرش به مادرم گفت پول ندارم جهیزیه بدم مادرم بش گفت این حرفا چیه مگه من خودم چقدر جهاز اوردم....دختره الان از پول داداشم خانواده اش تو این چند سال سروسامان داد خونه جای خوب گرفت براشون برادرش رو مغازه دار کرد و....الان من میرم خونش در میاد میوه میزاره جلوم میگه اگه بدونی چقدر این میوه ها گرون شده خریدم ۷۰ تومن و...میره از ترکیه خریداش رو میکنه برامون یه حبه قند نمیاره داداشم بش میگه لباسهایی که خریدی رو بیا نشون بده نمیاره منم اعصابم از داداشم خورد شد که چه دلیلی داره بخواد لباس بمن نشون بده مگه من فضولم.....بیچاره داداشم از رو ذوقش گفت اونم اخلاق زنها رو نمیشناسه....وقتی داداشم هست بامون حرف میزنه وقتی نیست صورتش به تلویزیونه آخه ما حقمون این بود که اینقدر نخوری خونه پدرمون بکشیم برا این برادر که بابام تمام حقوقش رو خرجش کرد به یه جا رسوندش و پولدارش کرد الان زنش اینطوری کنه؟!!دعوتمون کرد خونش رفتیم یه برنج ازین بودار های بد گذاشت جلومون حالم بهم خورد .....برنج درجه یک داشت تو خونش ...من همش میرم خودم ظرف میشورم اشپزخونه رو کمکش تمییز میکنم ....خداروشکر سالی ۲بار هم نمیریم خونش اینطوره....همه ما عروس که هستیم عروس هم داریم....میتونیم خودمون رو حداقل با عروسمون مقایسه کنیم من خواهرشوهرام که میان براشون چشم میزارم...
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
تواین مورد کاملاً حق باشماست چون خودمن الان میگم من فردا روزی باهمسرم شرط میکنم که دربرابرخانوادم مس ...
میدونی ایشون پدرش معتاد و زن بازه و بما نگفتن وقتی رفتیم خواستگاری خودمون هم نفهمیدیم اللن داداشم به مرز سکته میرسه میره خونشون فقط کمک کرد بشون که از وضعیت نجاتشون بده و ختی مراسم خواستگاریش هم خونه یکی از فامیللش گذاشتن و بعدا متوجه شدیم.....یه جوری شیره مالیدن سرمون....
خودت زیادی خوبی اون نیست نمیتونی تغیرش بدی یا همینجور بپزیرش یا رفتو آمد نکن
به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات مهمونم کن مرسی)