2789
عنوان

📍دیجی کالا📍

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 21 پست

عااالیع

من برا شوهرم کلی چیز میخزم

دو روز پیشم ی سه تارسفارش دادم و ی ست چاقو شد ۲ تومن. عاااالیییی

چند وقت پیشم کاخن خریدم

معتبببرررر و عااالیی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عااالیع من برا شوهرم کلی چیز میخزم دو روز پیشم ی سه تارسفارش دادم و ی ست چاقو شد ۲ تومن. عاااالییی ...

لباسم گرفتین؟

نشود فاش کسی آنچه میان من وتووووست...❤
منم میخوام کفش بخرم نمیدونم اونی که تو عکس هست میفرسته یا نه؟

همونو میفرسته قطعا

ولی بهتره کفش نگیری

من ی بار تجربه خرید کفش از جای دیگه دارم ک تو پا خوب نبود سه تا هم از دبجی خریدم که صندل بودن یکیشون عکسش همون بود ولی جنسش اصا خوب نبود و ب شدت هم بوی پلاستیک میده هنوز

میتونی پس بدی ولی ارزش استرسش رو نداره.

من شوهرم شهر دیگه کار میکنه میخوام براش چندتا تی شرت سفارش بدم با ادرس خودش ب نظرتون جنسشون خوبن؟

من تیشرت سفارش ندادم ولی خوب نظرات بقیرو راجب اون کالا بخونی خیلی کمکت میکنه..

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید