2777
2789
عنوان

عروس مون

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 64 پست
نه بابا رابطه هم دارن  چه ایران چه خارج  غریزه غریزست دیگه  😂

خوب دیگه پس ازدواج سفید اسمش نیس ازدواج سفید یعنی هیچ ملحفه ای کثیف نشه توش یععنی رابطه جنسی نباشه به نظرم اونایی که از لحاظ جنسی مشگل دارن و سردن. تن به اینطور ازدواج ها میدن

گذشتن از تو آسون نیس....
نه بابا رابطه هم دارن  چه ایران چه خارج  غریزه غریزست دیگه  😂

نه بابا مردهای اونا غریزه و اینا ندارن 😂

تو فیلم هاشون که یه سکانس با هم تو رستوران اشنا میشن . سکانس بعدی ......باید سانسور بشه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرم سر این داستان سکته کرد پدرمم همش ناراحته خیلی هممون ناراحتیم حانوادع دختره هم وضع مالی و فر ...

عزیزم متاسفم واستون....امیدوارم مشکلتون حل بشه.....من جا شما بود حداقل ب فکو فامیل میگفتم عقدن یخوره از ابرو ریزی کمتر میشد

خوب دیگه پس ازدواج سفید اسمش نیس ازدواج سفید یعنی هیچ ملحفه ای کثیف نشه توش یععنی رابطه جنسی نباشه ب ...

گلم حالت خوبه؟  

چی میگی خواهر

ازدواج سفید یعنی اینکه بدون عقد و محضر رفتن دو طرف مثل زن و شوهر زیریه سقف باهم زندگی کنن و روابط زناشویی هم داشته باشن:/

نه بابا مردهای اونا غریزه و اینا ندارن 😂 تو فیلم هاشون که یه سکانس با هم تو رستوران اشنا میشن . سک ...

بنظرم کار اونا درسته 

تا کار مردای ایران که با ابراز علاقه الکی کار رو به اونجا میکشونن 

عزیزم من خودم دختر بودم و دختر دارم نمیتونم تهمتی بزنم فقط داداشم همچی داره حتی جهازم خودش خرید

بنده هم تهمت نزدم

خودمم دخترما:/

ولی خب بعضی از دخترای این دور و زمونه برای یه قرون دوزار ارزش خودشون رو میارن پایین

واقعیت جامعست و توهین تلقی نمیشه و این چیزا متاسفانه به وضوح تو جامعه دیده میشه: )

با این چیزایی که تعریف میکنی این دختره نه سر و وضع درستی داشته نه خانواده درست و حسابی میگی برادرت کلی روش کار کرده تیپشو درست کنه اخلاقشم که بدتر از سر و وضعش بوده داداشت رو چ حسابی اینو آورده باهاش زندگی میکنه شاید آتویی دستش داره یا داره باج میده 

گلم حالت خوبه؟     چی میگی خواهر ازدواج سفید یعنی اینکه بدون عقد و محضر رفتن دو طرف مثل ...

درسته گلم اما تعهدی بهم ندارن یعنی میتونن رابطه نداشته باشن و حتی رابطه خارج هم داشته باشن

گذشتن از تو آسون نیس....
با این چیزایی که تعریف میکنی این دختره نه سر و وضع درستی داشته نه خانواده درست و حسابی میگی برادرت ک ...

والا ما هیچی نمیدونیم

فقط خیلی بهش میرسع خیلی همچی براش مهیاس

تو فامیل میارتش همه میگن گی عروس آوردید!!!

خیلی دوسش دارع

کل جهازشو برد براش خرید