2821
2789
هنوز دنیا نیومده الان هفته ۳۷ هستم چند روز پیش رفتم سونو ولی یادم رفت وزنشو بپرسم .تو برگه سونو وزن ...

آهان بسلامتی ان شاءالله، تیکر تولد ندارین فکر کردم دنیا اومده گلم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم سی و دو هفتم . تازه وزن نی نی شده ۱۶۰۰ البته چون فشارم لب مرزه و قندمم لب مرزه خیلی چیزا نمیتون ...

منم فشارم ۱۳ شده تو بارداری...خیلی میترسم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود مخصوصا آقایون نامحترم

خانما من یه سوال دارم اگه میشه لطفا کمکم کنید..۲۴ هفته باردارم,جنینم یه روز حرکاتش خوب و زیاده,یه روزم کمه...عادیه؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود مخصوصا آقایون نامحترم

خانما من یه سوال دارم اگه میشه لطفا کمکم کنید..۲۴ هفته باردارم,جنینم یه روز حرکاتش خوب و زیاده,یه رو ...

آره عزیزم طبیعیه،از هفته ۲۸ به بعد باید تکوناش ریتم خاص داشته باشه وگرنه خطرناکه

تاثیر داشت رو وزن گیری نی نی؟ راستی میگن لیدی میل آلرژی میاره و باعث اگزما تو جنین میشه،درسته؟

تاثیر داشت ولی آلرژی و داشت دخترم ب شدت اگزما میزنه و آلرژی داره همون کباب و دلستر بخور بعدم ژنتیک از همچی مهم تره باید ژن توپولی داشته باشه تا چاق بشه 

تاثیر داشت ولی آلرژی و داشت دخترم ب شدت اگزما میزنه و آلرژی داره همون کباب و دلستر بخور بعدم ژنتیک ا ...

مرسی عزیزم که گفتی،تو ذهنم بود لیدی میل بخرم ولی اینجور باشه ارزش نداره واسه تپل شدنش اگزما بگیره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز