2777
2789

...

تعداد رای : 46
نظرسنجی
بله چرا که نه 😃
17
36%
نه اصلا 😐
29
63%
تلاش می کنم انسان بهتری باشم ...

😕

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ رای زیاد شد میرین از سایت؟😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

عزیز جان پیشنهاد میکنم از این نظر سنحیا نزاری چون بارها بحثش شده و بعضیا مخالفتی ندارن و دلیلشون اینه که بعضی مباحث اجتماعی با حضور اقایون بهتر‌به نتیجه میرسه بعضی دیگه هم مخالف هستن و میگن که اینجا سایت تخصصی زنونست و سالی یه دونه بحث اجتماعی صورت نمیگیره که اقایون شرکت کنن پس توجیهی نداره حضور اقایون . البته لازم به ذکر هست اقایون که تو سایت هستن البته نه همشون ولی خیلیاشون باعث میشن که ادم خودش هم حق رو به مخالفین بده بارها اعضا سایت اسکرین گذاشتن که طرف رفته تو خصوصی چرت وپرت گفته اونا هم همونارو مدرک میکنن میارن میکولن تو سرما البته حق هم دارن

کاش یه سایت برای آقایون درست کنن مثلا ددی سایت😂😂😂

اونوقت خوششون میاد وقتی دارن پشت سر مادرزن خواهرزناشون حرف می زنن یا سوالات کاملا مردونه مطرح می کنن ما بیایم وسط نظر بدیم😏😏😏

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
میمونم و مبارزه می کنم  کمپین# _حمایت_از_حضور_مردان_در_نی_نی

خدا خودش کمکت کنه😐

هیچیش مردونه نیست اینجا😕😕😕

حرف ازمشورت ونظرخواهی میشه میگن خانمها (باعرض معذرت)عقلشون نمیرسه.بعدبرای توجیه کارشون که چرخیدن تو سایت خانمها ومسایل مربوط به خانمهاست یهو خانمها مهم میشن. 😶

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉