نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
عزیز جان پیشنهاد میکنم از این نظر سنحیا نزاری چون بارها بحثش شده و بعضیا مخالفتی ندارن و دلیلشون اینه که بعضی مباحث اجتماعی با حضور اقایون بهتربه نتیجه میرسه بعضی دیگه هم مخالف هستن و میگن که اینجا سایت تخصصی زنونست و سالی یه دونه بحث اجتماعی صورت نمیگیره که اقایون شرکت کنن پس توجیهی نداره حضور اقایون . البته لازم به ذکر هست اقایون که تو سایت هستن البته نه همشون ولی خیلیاشون باعث میشن که ادم خودش هم حق رو به مخالفین بده بارها اعضا سایت اسکرین گذاشتن که طرف رفته تو خصوصی چرت وپرت گفته اونا هم همونارو مدرک میکنن میارن میکولن تو سرما البته حق هم دارن
میمونم و مبارزه می کنم کمپین# _حمایت_از_حضور_مردان_در_نی_نی
خدا خودش کمکت کنه😐
حرف ازمشورت ونظرخواهی میشه میگن خانمها (باعرض معذرت)عقلشون نمیرسه.بعدبرای توجیه کارشون که چرخیدن تو سایت خانمها ومسایل مربوط به خانمهاست یهو خانمها مهم میشن. 😶
·.¸¸.·♩♪♫ [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉