تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
ببخشید اما از اسم کاربریت متنفرم کاشکی هیچوقت وجود نداشت
منم پسوزیاریس دارم .بیشتر تو سرم ولی با شامپو گل تار کاملا خوب شدم 🤗
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو . چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿