خانما دیروز رفتم بانک و حقوق خودم و شوهرم ریختم به حساب شوهرم حوصله نداشتم وایسم جدا جدا بریزم هرکدوم رو خلاصه زدم بحسابش گوشیشم همراهم بود براش همراه بانک نصب کردمسئول بانک ولی گفت رمز دوم از عابر بانک با کارتش بگیرید منم بچم تو ماشین بود هوام گرم شوهرم گفت اذیت میکنه زودتر بیا دیگه منتظر نشدم که رمزدوم بگیرم از بدشانسی دیشب رفتیم برای ماشین یه کم وسیله گرفتیم موقع حساب کردن که کارت داده طرف رمز اشتباه شنیده سه بار اشتباه زده کارت سوخته بانکم تا یکشنبه تعطیله مام پول لازم به نظرتون راهی هست بشه پول رو برداشت از حساب بدون کارت؟اینم بگم همراه بانک رمز نگرفتم براش اگه راهی داره بگید لطفا
اولیش توی همراه بانک ملت قسمت خدمات کارت گزینه ای به اسم برداشت وجه بدون کارت داری.اون رو بزن یک حواله صادر کن برو دم عابر بانک روی صفحه مانیتون نوشته خدمان بدون کارت. اونجا تا دویست تومان میتونی برداشت کنی
مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
راه دوم توی همراه بانک قسمت انتقال وجه حواله بانک ملت اگر کسی اطرافت کارت ملت داره دویست تومن بزن به کارتش از کارت اون برداشت کن. برای حواله بانک ملت اگر انتقال بین حساب ملت باشه نیازی به رمز دوم نداره
مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
اولیش توی همراه بانک ملت قسمت خدمات کارت گزینه ای به اسم برداشت وجه بدون کارت داری.اون رو بزن یک حوا ...
دوستم فکر کنم بالا رو درست نخوندی چون رمز همراه بانک حسابی که توش پوله رو نگرفتم اگه میشد وارد همراه بانک میشدم که انتقال بدون رمز میزدم حساب خالی میکردم