2777
2789
عنوان

کارت بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 37 پست
ندارن امروز و فردا خیر

نمیدونم حتما حکمتی بوده اینجوری بشه بشینیم خونه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
معذب اینجوریه پس طاقت بیار

خخخخخ اونجوری نوشتم شدید تر بیافته منظورم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولیش توی همراه بانک ملت قسمت خدمات کارت گزینه ای به اسم برداشت وجه بدون کارت داری.اون رو بزن یک حواله صادر کن برو دم عابر بانک روی صفحه مانیتون نوشته خدمان بدون کارت. اونجا تا دویست تومان میتونی برداشت کنی

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
نچ دلیل الکی نیار شدتش اینجوری بیشتره از مصدر ع ذ ب هستش

😆بی پولی بهم فشار اورده سخت نگیر.اخه یه جوریه ادم پول داره برنامه هم از قبل ریختی تعطیلاتم هست ولی پول نیس در دسترس

راه دوم توی همراه بانک قسمت انتقال وجه حواله بانک ملت اگر کسی اطرافت کارت ملت داره دویست تومن بزن به کارتش از کارت اون برداشت کن. برای حواله بانک ملت اگر انتقال بین حساب ملت باشه نیازی به رمز دوم نداره

😆بی پولی بهم فشار اورده سخت نگیر.اخه یه جوریه ادم پول داره برنامه هم از قبل ریختی تعطیلاتم هست ولی ...

میخواهی شماره کارت بده برات بریزم

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی 
اولیش توی همراه بانک ملت قسمت خدمات کارت گزینه ای به اسم برداشت وجه بدون کارت داری.اون رو بزن یک حوا ...

دوستم فکر کنم بالا رو درست نخوندی چون رمز همراه بانک حسابی که توش پوله رو نگرفتم اگه میشد وارد همراه بانک میشدم که انتقال بدون رمز میزدم حساب خالی میکردم

میخواهی شماره کارت بده برات بریزم

ممنون عزیزم شما به من لطف داری

دوستم فکر کنم بالا رو درست نخوندی چون رمز همراه بانک حسابی که توش پوله رو نگرفتم اگه میشد وارد همراه ...

اوه ببخشید من فکر کردم رمز دوم رو از بانک نگرفتی.

راه دوم توی همراه بانک قسمت انتقال وجه حواله بانک ملت اگر کسی اطرافت کارت ملت داره دویست تومن بزن به ...

خودم رو گوشیم هم همراه بانک دادم هم کارتم همه چیزش فعاله ولی متاسفانه کارت همسرم دیروز اینجوری کردم که حالا درگیر شدیم